A fiúk inkább az anyjukra, a lányok meg apjukra hasonlítannak inkább? Igaz ez szerintetek? Külsőre értem.
Lehetnek hasonlóságok, de nincs kőbe vésve, hogy mindig a lány hasonlít jobban az apjára, a fiú meg az anyjára.
Off: Ja. Nekem is pont olyan szakállam van, mint anyámnak.
Ezen nagyot nevettem.
Nekünk 3 gyerek van, 2 fiú és 1 lány. :)
Az első fiam kiköpött apja, kívül-belül, tényleg mintha a fiatalkori kiadása lenne. Egészen kicsi korától ugyanúgy néznek ki (már 25 éves).
A második fiunk rám hasonlít inkább, de csak külsőre. :)
A lányunk meg nagyon-nagyon vegyes, inkább az apja vonásait látni benne, ahogy idősödik (18 éves), de rám is hasonlít.
Pénteken született meg az első unokánk, egy kisfiú, aki kiköpött apja (és egyben nagyapja) :) Ő az elsőszülött fiam kisfia. Úgy néz ki, hogy ő továbbadta a génjeit. :D
4 hónapos kisfiam tiszta apukája :) Mintha klónoztuk volna.
Szokták viccesen mondani ismerősök, barátok, hogy akárki szülte, biztosan a férjem az apja. :D
Nővérem egyik gyereke rá hasonlít (szőke, kék szemű, vékony), a másik az apjára (barna, testes), és arcra is.
Mindkettő fiú.
Szülői értekezleten két szülő egymás közt:
- Milyen fura ott az a kislány...
- Kisfiú!
- Honnan tudja, maga az anyja?
- Nem, én az apja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!