Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiúk inkább az anyjukra, a...

A fiúk inkább az anyjukra, a lányok meg apjukra hasonlítannak inkább? Igaz ez szerintetek? Külsőre értem.

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

Lehetnek hasonlóságok, de nincs kőbe vésve, hogy mindig a lány hasonlít jobban az apjára, a fiú meg az anyjára.

Off: Ja. Nekem is pont olyan szakállam van, mint anyámnak.

Ezen nagyot nevettem.

2017. nov. 13. 14:36
 22/26 Mansour ***** válasza:
36%
Akik olyanokat kommentelnek, hogy véletlenszerű genetika, azok tisztában vannak azzal, hogy mi a megfigyelés és a statisztika?
2017. nov. 13. 15:34
 23/26 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk 3 gyerek van, 2 fiú és 1 lány. :)

Az első fiam kiköpött apja, kívül-belül, tényleg mintha a fiatalkori kiadása lenne. Egészen kicsi korától ugyanúgy néznek ki (már 25 éves).

A második fiunk rám hasonlít inkább, de csak külsőre. :)

A lányunk meg nagyon-nagyon vegyes, inkább az apja vonásait látni benne, ahogy idősödik (18 éves), de rám is hasonlít.

Pénteken született meg az első unokánk, egy kisfiú, aki kiköpött apja (és egyben nagyapja) :) Ő az elsőszülött fiam kisfia. Úgy néz ki, hogy ő továbbadta a génjeit. :D

2017. nov. 13. 15:38
 24/26 anonim ***** válasza:
80%

4 hónapos kisfiam tiszta apukája :) Mintha klónoztuk volna.

Szokták viccesen mondani ismerősök, barátok, hogy akárki szülte, biztosan a férjem az apja. :D

2017. nov. 13. 15:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem egyik gyereke rá hasonlít (szőke, kék szemű, vékony), a másik az apjára (barna, testes), és arcra is.

Mindkettő fiú.

2017. nov. 13. 16:45
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Szülői értekezleten két szülő egymás közt:

- Milyen fura ott az a kislány...

- Kisfiú!

- Honnan tudja, maga az anyja?

- Nem, én az apja vagyok.

2017. nov. 14. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!