Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiúk inkább az anyjukra, a...

A fiúk inkább az anyjukra, a lányok meg apjukra hasonlítannak inkább? Igaz ez szerintetek? Külsőre értem.

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 11:56
1 2 3
 11/26 Mansour ***** válasza:
15%
Gyakori, de semmiképp sem törvényszerű. Elsőszülötteknél jellemző leginkább.
2017. nov. 13. 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nőként anyámra hasonlítok, de volt már, hogy ránk nézett valaki és közölte, hogy nem is hasonlítunk. Ez a ritkább. A két öcsém is inkább anyám, az idősebbik szeme apánké, de a haja, a vonásai inkább anyám. A kisebbik olyan mint én férfiben. Szóval genetika, nem lehet megmondani kiből lesz több a gyerekben.
2017. nov. 13. 12:42
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

Négyen vagyunk lánytestvérek. Ketten anyásak, ketten apásak vagyunk. Szóval én cáfolom. :-)

Érdekes egyébként, mert nekem aki ismeri apámat, az azt mondja, hogy tök olyan vagyok, mint ő, aki meg nem, az azt mondja, hogy teljesen olyan vagyok, mint anyám.

Szóval rejtély. :)

De legalább le sem tagadhatnak. :D

2017. nov. 13. 12:50
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Is-Is nekem nővérem van és én is lány vagyok ketten vagyunk.Nővérem tisztára úgy néz ki mint apa azt mondják én pedig tisztára úgy nézek ki mint anya mások szerint úgy,hogy nem mindig az apjukra hasonlítanak a lányok.
2017. nov. 13. 12:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem nagyon hasonlít édesanyánkra, én meg apám 30 évvel fiatalabb verziója vagyok. Szóval a mi családunkban nem úgy van.

28/F

2017. nov. 13. 13:01
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.
2017. nov. 13. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

4,5 éves fiam az apja klónja. Na jó, most már 1-2 leheletnyit néha rám is hasonlít, de kiköpött apja.

Mi a bátyámmal nagyon hasonlítunk egymásra. Akkor melyik szülőre "ütöttünk"???

A genetika nem így működik. Teljesen véletlenszerű a kromoszómák gének keveredése. Még az is lehet, hogy egyik szülőre sem hasonlít a gyerek, viszonyt a nagyszülőre igen.

2017. nov. 13. 13:21
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Párom szája-álla anyukája, minden más apukája. Nagyon vicces, olyan mintha összelegózták volna :D Nálunk viszont igaz, én inkább apámra míg az öcsém anyára hasonlít.
2017. nov. 13. 13:27
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Én nő vagyok, anyukámra hasonlítok. A húgom az apukámra a bátyám pedig szintúgy anyukámra hasonlít
2017. nov. 13. 13:38
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
Akik itt olyanokat kommentelnek, hogy gyakran előfordul, azok tanultak genetikát az iskolában???
2017. nov. 13. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!