Ti is azt vettétek észre, hogy a lányok inkább az apjukra, fiúk az anyjukra ütnek?
Szerintem meg pont fordítva, legalábbis környezetembe így van.
Én is tiszta anyám vagyok, ezt mindig megkapjuk, fiam meg tiszta apja ragyogó kék szemmel míg nekem barna a szemem, de azért profilból szerencsére hasonlít rám..
Férjem is tiszta apja, anyjára alig hasonlít, bátyám is tiszta apánk de tágabb baráti körbe is a gyerekeknél a fiúk apja,lányuk anyja típus.
:) tiszta anyukám vagyok. A tesóm meg tiszta apukam. (öcsi) egyedül a hajam meg a szőrzetem olyan mint az apai nagymamámnak. :) (anyai ág vilagos haj vilagos szőr, közepes tónusú bőr, apai ág világos bőr sötét haj es sötét szemek sötét szőrrel..)
Mondjuk, nem bantam vna ha nem pont a szőrt öröklöm apai ágról nő létemre, de meg mindig jobb, mint a hajlam a szívbetegségekre.
Szóval sztem nem feltetlenul igaz, de azt sem bánnám ha a lányom az apja kis cuki fokhagyma feneket vagy anyosom szep hosszú lábait orokolné.
Én egy az egyben az apai nagyim kiköpött mása vagyok. Öcsém pedig édesanyánkra hasonlít.
Kislányom idáig vegyes felvágott A színeit az apjától (szem, haj), az arcformáját, a vonásait tőlem örökölte. az egyik kiskori képemnel összehasonlítva, ikrek is lehetnénk.
Ugyanakkor anyósom szerint tisztára olyan, mint az ő anyukája és nagylelkűen mondja, hogy, azért egy kicsi belőlem is van. :D
Szia nalunk ez igy van ahogy leirtad. Apámra utottem kulsore es belsőre. Bátyáim tiszta anyu kivul , belul.
Lehet h csak veletlen de nalunk igy van.:)
Paromeknál is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!