Mikor vettetek először igazi kis cipőt a babának? Nem mamuszra meg kocsi cipőre gondolok, hanem a rendes, kemény talpúra.
9 hónapos a babám, már feláll, bútorok mellett lépeget, ha fogjuk a kezét is megy, van egy kis szandija, szépen megy benne. Viszont kintre is kéne venni neki valamit.
18-as cipő jó rá. Ilyenkor már a drágább cipőket vettétek (elefanten stb) akkor is ha kb 1-2 hónap alatt kinövi? 12 ezerért láttam kis cipőt, de megmondom őszintén, sokallom 1-2 hónapra.. Esetleg tud valaki olyan márkát, ami egy kicsit olcsóbb(6-8 ezer max) de ugyan olyan jó?
Nyilván, ha nincs olyan, akkor megveszem neki ezt, nem akarom, hogy kényelmetlen legyen neki, vagy bármi. Köszi a válaszokat.
Akkor kaptak rendes cipőt mikor már kint is járkáltak, nem csak babakocsiztak. 19-es ill. 20-as volt az első kinti cipőjük. Kezdettől jó minőségű cipőt vettem nekik és el is adtam őket normális áron.
Én mindig Superfit-et veszek nekik, a martfűi gyár boltjából 2.osztályú cipőket, minimális (vagy észrevehetetlen) szépséghibával a bolti ár kb. negyedéért, kb. 4000,-ért.
Amíg nem jár önállóan nem szabad kézenfogva járatni.
11 hósan kapott cipőt amikor önállóan járt. Kint is. 22eset. Elephanten, dd. Step minőségű cipőket sosem adtam a lábára baromi egészségtelenek. Super fit, pablovsky, primig cipőket hordott. Ilyenkor a legfontosabb a minőségi cipő hiszen alakul a lába.
Amikor már szépen járt egyedül otthon, akkor kapta meg az első cipőjét. Addig csak mamusza volt otthon, kint meg olyan overálja, amit rálehetett hajtani, úgyhogy nem kellett cipő. 15 hónaposan kezdett csak el járni, előtte fölöslegesnek tartottam a cipővásárlást.
Elefanten cipője volt, pár hónapig hordta (mert jött a nyár és onnan már szandált hordott).
Írtam, hogy kapaszkodva megy. Nem értem az egyik válaszolót. Ha már tud menni, miért kéne fognom a kezét?
Egyébként köszönöm a válaszokat, akkor még ráérünk a cipővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!