Ez a hirdetés szerintetek igazi? Nem átverés?
Nagyon régóta fáj a szívem egy ilyen műhely/szerszám kocsira, és most nagyon olcsón találtam free shiping-el, viszont annyira olcsó, hogy kicsit kétségbe vagyok esve miatta.
Persze.
És tudom, hogy ha felszívódik az eladó, vagy nem érkezik meg a termék, akkor visszakapom a pénzt (akár a paypaltől is), de ettől függetlenül fennáll a kérdés, hogy vajon létezhet-e, hogy szinte a felénél is olcsóbb áron biztosítja a terméket. Annyira olcsó, hogy szinte hihetetlen.
Huh, ez durva, valahol kell lennie valaminek, amit nem veszünk észre.
Múlt héten 100 ezerért láttam egy akciós újságban egy egy részes kocsit, de lehet, hogy abban szerszámok is voltak?
Elsőre a méretére gondoltam, hogy abban lesz a bibi, és az egész valami kis mini pár centis cucc, de nem centiben írja a méretet. Azt átkonvertáltad? Mekkora?
Minden passzol. Ez méretre is egy szerszám kocsi. Súlyra is. Anyagra is.
Természetesen üres, de itt nálunk hasonlóak is a duplájáért, vagy a triplájáért mennek.
A leggagyibb is 34 ezer+szállítási költség, és ez még egy kicsit használhatatlan is.
Szóval még ha fizetnem kell áfát érte, mivel:
2. EU-n kívüli vásárlás (pl. USA, Kína)
Itt már egy kicsit bonyolultabb a helyzet
Magánszemélyek között (GIFT jelölésű):
0 - 45 € (~12.690 Ft) között vámmentes
45,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
Még ekkor is bőven 20 ezer forint alatt van. Szóval annyira kecsegtető, csak ugye túl olcsó.... hát nem tudom. Annyira elnézegetném. :D
Ha megnézed a többit akkor látod,hogy lemaradt az 1 es az árnál.150 körül adják.
Amúgy kicsi.
23.5”(L) x 13”(W) x 42.5”(H)
63,45cm*35,1cm*114,75 cm
Szerintem, nem kicsi. Ez kb a szabvány ezeknél.
Persze nem is így, ilyen nagy hézaggal tárolnám a szerszámokat. :D
Ez sem nagyobb:
Elvileg ez lenne:
A mértei majdnem az ebay-es hirdetés col adatainak felel meg.
Egyébként te honnan vetted amit belinkeltél képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!