Mitől rángat a kocsi? Clió 1.9RD. Főleg akkor jelentkezik, ha 100-110-nél tartom a gázt, de ha gyorsítok akkor is érződik, hogy nem az igazi.
Esetek többségében a gyújtás és környéke szórakozhat.
Ha felmelegszik benne valami, akkor produkálhat ilyeneket.
Az átnézést ezekkel kezd:
gyertyák jók-e,
gyertya pipa,
gyertyakábel nem-e szakadt,
gyújtáselosztó fedél nem repedt, (benne középen a szénmagot is ellenőrizd, hogy nem-e akad alatta a rugó)!
Illetve a rotor. A fogás miatt túlmelegedhet és hol egyenletesen továbbítja a szikrát hol meg nem. Ez sajnos hidegen megállapíthatatlan.
Nekem is volt már ilyen hasonló hibám a kocsival (R19).
Kicseréltem pár dolgot s mégse lett jó.
Aztán kiderült, hogy a fél éves akksim cella hibás volt s attól rángatott. Persze nem hidegen, hanem pár kilóméter után először 100 környékén, azt már mindenhol, egészen addig míg ki nem hült. :-D
Tehát az akksit is cseréld ki egy próbára ha van rá lehetőséged.
Utolsó.
" Főleg
akkor jelentkezik, ha 100-110-nél tartom a
gázt, de ha gyorsítok akkor is "
Szerintem ha valami adagolási problémája lenne, akkor már alapjáraton is szórakozna a gép. Nem gondolod?
Kicseréltem a szűrőt,de semmi.
A résolajcső átlátszó és ott látszik,hogy levegős.
Keresgélek tovább.
Jézus Mária.
Tudjátok mi volt a baj?
Egy akácfa tövis!!!!!!!!
A szűrő és a tank közti csőben.Keresztbefordult és osszegyűjtötte a szutykot.(nem tudott szívni az adagoló)
??? de hogy került oda ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!