A fiúk inkább az anyjukra, a lányok meg apjukra hasonlítannak inkább? Igaz ez szerintetek? Külsőre értem.
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 11:56
1/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, teljesen véletlenszerű.
3/26 anonim válasza:
Nem törvényszerű, de nagyrészt igaz.
Én is apára hasonlítok, öcsém anyára. Környezetemben is így van, de ha megnézed akár a celeb, sztár gyerekeket, ott is.
Ezért szoktam azt mondani, hogy a gyerek nem a pénztárcára fog hasonlítani.
4/26 anonim válasza:
Én férfi vagyok , pont apámra hasonlitok külsőre.
5/26 Alain Delon válasza:
Ja. Nekem is pont olyan szakállam van, mint anyámnak.
6/26 anonim válasza:
Nőként kiköpött anyám. Érdekes dolog a genetika, sose értettem akik törvényszerűséget véltek felfedezni benne:) ( nem értek hozzá, csak lenyűgöz )
7/26 anonim válasza:
Ez nem így van. Bárki hasonlíthat bármelyik szülőjére.
8/26 anonim válasza:
Van a domináns meg recesszív öröklődésmenet amit még az általánosban tanultunk biológiából. Vedd elő azt a könyvet ☺
9/26 anonim válasza:
Nem igaz, csak két férfi között vagy két nő között hamarabb észreveszed a hasonlóságot, mint egy nő és egy férfi között.
10/26 anonim válasza:
Két lányom van, egyik tiszta én, másik tiszta apja :D Hármaskát még nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!