Jogosan költenék magamra ennyit vagy nagyon elszaladt velem a ló? 20/F
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, otthon lakok, egyetemre járok és ezért nincs semmi jövedelmem csak az a pénz amit kapok szülinapomra meg a zsebpénzem. Ezt a pénzt most összegyűjtöttem mert régóta tetszik és nagyon meg szeretnék venni egy 60.000 Ft-os karórát ugyanis ez az egyik szenvedélyem. Nem szoktam bulizni, nincs drága telefonom sem csak egy régi. Ebből kifolyólag nem szoktam pénzt kérni semmire szinte. Ennek ellenére kicsit feszélyez, hogy ennyit költsek magamra, egy órára mivel nem szoktam hozzá ehhez a nagy pénz elveréshez. De ha arra gondolok, hogy más több százezret kér iPhone-ra és ruhákra, tízezer forintokat buliznak el egy éjszaka, fesztiválra költenek miközben ők sem állnak jobban anyagilag mint mi akkor meg úgy érzem ennyit most nem sajnálok magamtól. Viszont kicsit szégyellném magam, hogy ez azért sok pénz amiből ki lehet fizetni sok számlát, más ember meg ennyiből kell megéljen egy hónapig én pedig elköltöm egy órára. Igaz a szenvedélyem de ha reálisan nézem akkor megtenné egy olcsóbb is ami az időt mutatja. Két tűz között vagyok, mit tegyek?2017. nov. 11. 12:16
21/22 anonim válasza:
Természetesen én vagyok -sajnos- jóval idősebb nálad, csak egy kicsit megcsavartam.
:)
22/22 anonim válasza:
Igen egyébként egyértelműen érzékelhető volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!