Ha nemjárok iskolába gyermekotthonba vagy nevelőintézetbe raknak?
De sajnálom anyádat.
Én voltam az egyik, aki éjjel írogatott a baromságaidra a szakadt táskáddal kapcsolatban, azt törölted, erre itt a másik ökörséged.
De nekem egyre világosabb, h valami nagyon nagy baj van a toronyban, vagy esetleg tud valaki segíteni? Komolyan érdekelne, hogyan lehet ennyire elnevelni egy gyereket, szörnyet teremtettek, nem embert!
Te most komolyan még mindig azon harcolsz, hogy akkor sem mész iskolába, DEEEEEE AKKKKKOR SEEEEMMMM MEEEEGYEEEEK-ilyen stílusban?
Henteregsz is hozzá a földön?
Amúgy egész komolyan kérdezem tőled, te normálisnak tartod magad?? Még mindig anyád a buta, nem te, mi?
Kívánom az ilyen kis gyökérnek, akinek az a legnagyobb gondja, hogy elszakadt a táskája (biztosan egészen véletlenül) meg fel kell kelnie reggel (???? 15 évesen nem tudsz felkelni, te retardált vagy, isten bizony!), hogy kerüljön pár hónapra intézetbe. Ott majd elrendezik azt, amit a nyomorult anyád nem tud.
# 11 igazat mond. A pénzt szüntetik meg előbb és ezzel egyidőben a gyámugyi csoport is ki fog menni hozatok, elég surunk. Az anyukad mérges lesz!!!::(( meg aludni sem fog hagyni, nemhogy föl kelteni??!!:(
De ne hatagudj hány éves lehetsz ha föl sem tudsz kell mi egyedül?
Csak mondom hogy föl találtak a csörgö órát!!! Tudtad? ⏰Good morning!!!⏰
"Gyermekotthonba előbb-utóbb"
Ne bíztogasd, nem viszik. Kérdező 15 évesnek mondja magát. Egy év múlva megszűnik a tankötelezettsége és a kutyát nem fogja érdekelni, hogy hol van és mit csinál. Addig is elveszik a CSP-t, kéthetente megjelenik náluk a családgondozó. Ennél több nem fog történni.
És mi a terved a továbbiakra? 16 éves korodig vagy tanköteles. Utána végzettség, nyelvtudás híján mit fogsz csinálni? Hol fogsz dolgozni?
Azt kellene felismerned, hogy nem anyáddal b-szol ki, ha nem jársz iskolába. Csak saját magaddal, senki mással.
Egyébként nem fognak rakni sehova. Megvonják a családi pótlékot, és védelembe vesznek, de maradsz ott, ahol vagy. Ettől csak rosszabb lesz a helyzeted, nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!