Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan juthatok nevelőintézetbe?

Hogyan juthatok nevelőintézetbe?

Figyelt kérdés
13 èves vagyok. Apukám folyamatosan ver. Anyukám fél ezért nem válik el tőle.. Engem már nagyon kikészìt ez az egész.. Az önbizalmam csökken a félelmem pedig egyre inkább nő. A barátaim mondták hogy lehetséges az is hogy én kérvényezem.. De hogy?? Faluban lakok 2 intézet van.. Van egy kis családias és van egy rossz hírnevű..Nem tudom mennyi az esèlye annak hogy a jomodúba kerülnék. Kérlek segítsetek!!!!segítsetek
2014. okt. 26. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyámhatóság,és ők ha úgy látják akkor kiemelnek a családból.De nem te fogad eldöntnei hova kerülj.
2014. okt. 26. 19:58
 2/5 anonim válasza:
100%
[link] :)
2014. okt. 26. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

A legegyszerűbb módja, hogy szólsz az osztály főnöködnek neki alapból jelentenie kell az esetet.

Másik: két barátnőm is dolgozott nevelő intézetben több, mint tíz évig.

Ott a gyerekek többsége elég zakkant, zűrös háttérrel rendelkeznek, nem véletlen kerültek oda.

Mellesleg ilyenkor leülnek a gyerekkel a gyámügyisek -ha oda kerül a sor- és elmondják melyik intézetbe mehet és a gyerek választhat.

Egyébként meg tényleg nem egy leányálom az intézet de jobb, mint ilyen szülők mellett.

Talán nevelőszülőkhöz kerülsz ezt is meg lehet próbálni.

2014. okt. 26. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!! :)

Csak sajnos az a baj hogyha szólok az osztályfőnökömnek akkor ő továbbítja a szüleimnek mivel eléggé "jó" a kapcsolatuk..:/

2014. okt. 30. 17:18
 5/5 anonim válasza:

Figyelj ne akarj intézetbe menni anyáddal fogjatok össze és menjetek el messzire ha nem tehetitek akkor egy ismerőshöz tudod nekem nem igazán viselte gondom az apám ez alatt a 14 életévem alatt de megszeretném mutatni neki hogy nélküle is lehetek valaki

szóval majd ha ő szorul a te segítségedreakkor majd megtanulja mit tett remélem segitettem

2014. nov. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!