Hogyan kerülhetek gyermekotthonba?
15 éves lány vagyok.
Anyukámmal nagyon rossz a kapcsolatom.
Folyton leszól érezteti velem hogy milyen szar vagyok.
Azt mondta hogy ő a hibás mert megszült.
mindig ilyeneket mond.
Van egy egy évvel idősebb nővérem. Ő mindig leszól és együtt szoktak ordibalni velem.
mintha élveznék ezt vagy nem is tudom.
Persze tudom ez így most nem sok.
De még tudnék mesélni.
Anya azt mondta hogy berak szívesen ha ez minden vágyam.
De ez hogy megy? Kell valami indok?
Vagy ha én is szólhatok hogy emeljenek ki a családból akkor azt hogy kell.
Mert tényleg nagyon rossz egy olyan házba haza menni ahol egyfolytában nyomás alatt vagyok és folyton sértegetnek.
minden választ szívesen fogadok
Ez nem hangzik olyan súlyosnak, hogy otthonba kellene kerülnöd. Engem szíjjal meg pálcával vernek a szüleim, mégse gondolom hogy otthonba kellene mennem.
16 F
Ne hari, de ez nagyon nem elég ok, hogy gondozásba kerülj.
Az állami gondozás nem wellness szálló. Éheztetnek, vernek?
Meghallgatnám azért a másik felet is. Ez inkább tipikus tini hisztinek tűnik.
Én ott nőttem fel, nem sír a szám nagyon, nem annyira rossz, de ha CSAK ENNYI INDOKOM lenne, elmenni otthonról.. Otthonba.. Inkább a vesém adnám oda,komolyan. Nem jó, sőt. :(
Ha csak verbálisan bántanak, hagyd rájuk, nyomorékok, te legyél jó, az majd megtérül a bunkó emberek meg úgyis magányra vannak ítélve.
Eleve egy 15 évest már nem nagyon emelnek ki az otthonából. Ha eddig nem vertek, éheztettek..., akkor nem valószínű, hogy az elkövetkező 3 évben olyan veszélyben lenne az életed, ami ezt indokolná.
Amúgy meg én nem tudom, mit gondolsz, hogy egy állami gondozott élete az fenékig tejfel, vagy mit?
Tényleg tipikus tinihiszti, ami minden logikát nélkülöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!