Utálom ezt a házat, meg ami benne van. Miért kell erőltetni, ami már nem megy?
Figyelt kérdés
Bocsi kicsit hosszú leszek.Ígyis el akarok költözni,mert az egyik szülő munkabeteg. Vagy inkább elmebeteg. Csak az érdekli,ami neki jó. Próbáltam már hatással lenni rá,legyen gyümölcsfával beültetve a kert,vagy valami amiből lehetne pénzt csinálni... Nem kell ennyire elhagynia magát,meg nem egy dolgozó emberre kell hárítania a ....gait. Szerintem nem normális,el kéne mennie pszichiátriára...2017. nov. 7. 12:04
11/19 anonim válasza:
"Szellőivel, folyóival
oly messze még a virradat!
Felöltöm ingem és ruhám.
Begombolom halálomat."
12/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Senki nem érti, hogy mit szeretnél kérdezni! :) Kifejtenéd bővebben?
13/19 anonim válasza:
A kategóriából ara következtetek, hogy az egyik szülőddel bajlódsz, aki szerinted terhelt.
Kapjátok karon egymást és menjetek el együttesen az orvoshoz, mert nálad sem mennek rendben a dolgok.
Az ilyesmi sajnos öröklődik!
14/19 anonim válasza:
Nem ismerünk téged, nem értjük, hogy mi alapján építed fel a gondolatmeneted, nincs benne semmi logika.
15/19 anonim válasza:
Kérdező: Abból amit írtál, tulajdonképpen semmi sem derül ki, azt se tudom miről van szó de ahogy elnézem a többiek is így vannak vele.
Ki vagy ebben a történetben? Kivel laksz? Hány éves vagy? Miért vele laksz?
16/19 anonim válasza:
Ő elmebeteg, te írni nem tudsz, de lehet, hogy a te linkségedbe hülyült bele.
18/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem is vár választ a "kérdéséhez" :) simán kiírta magából a dühét, fájdalmát, sértettségét (mert elmondani nem tudja/meri). Remélem, most már jobb :)
19/19 anonim válasza:
A valaszokon besz**tam, pláne a 6oson :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!