Mit csináljak, ha utálom a családom?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott,hogy orvosnak készültem de le kellett mondanom róla mást tanulok de kirúgtak a suliból. Sose volt egy minta család ez. Apám össze-vissza kamatyolt és itt hagyott minket kicsinek is börtönben is ült. Anyukám meg buta,mint a segg szerencsétlen. Ami után végleg elegem lett az a pár évvel ezelőtti cirkuszuk aminek most iszom a levét!!! Végig kellett néznem majdnem egy évig hogy minden este apám véresre veri anyámat vagy engem vagy akárkit részegen azért mert anyám mást palit talált és elfelejtett szólni róla. Engem kikészített ez az egész,ez a mindennapos stressz. Pánikbeteg lettem annyira súlyosan hogy hetekig nem tudtam suliba menni igazából még a házból se tudtam kilépni. A húgom újra járta a kilencediket ez miatt. Minden másnap itt volt a rendőrség a 18. szülinapomon kijelentették hogy te ma lettél nagykorú boldog szülinapot téged már nem szabályozhatunk( a rendőrség...) természetesen a jegyeim leromlottak,az érettségim nem úgy sikerült ahogy kellett volna pedig az egész kva kamaszkorom erre áldoztam hogy majd egyetemre menjek és jól tanuljak. Azóta pontosan 3 év telt el most azt játszák hogy papíron nem váltak el és apám egy fityinget nem fizet így én dolgozok jóformán éjjel-nappal suliból munkába munkából suliba és sikerült úgy megbukni pár tárgyból hogy repülni fogok. Semmit se biztosítottak nekem soha se nevelést,se támogatást segítséget se anyagilag semmit. Ha bedrogozva feküdnék a bokorba se hatná meg őket. Úgy irigylem azokat a fiatalokat akiknek nyelvvizsgát meg jogsit fizetnek legalább mert én sose kértem aranyórát meg iphonet... csak hogy hagyjanak tanulni de ez se sikerül. El van kúva az egész életem és én is ilyen nyomorék leszek egész életembe valami idióta engem is felcsinál és fzethetem a gyerek pelenkáját a mekis/tescos fizetésemből életem végéig. 21/L2017. júl. 31. 01:05
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért,de ideges vagyok,remélem nagyjából érthető.
2017. júl. 31. 01:07
2/7 anonim válasza:
Igen nekem is ilyen eletem volt. De a folytatasrol meg mindig te donthetsz, nem muszaj annak a vegkifejletnek tortenni amit az utolso mondatodban irtal.
3/7 anonim válasza:
Nos én nem tartom velük a kapcsolatot egy jó ideje körübelül ilyesmi miatt de nem pontosan így és ő olyan munkát sikeredett találnom hogy ne érjék rá soha,és kb 10.000 km re költöztem el tőlük.
5/7 anonim válasza:
Az álmaidat ne add fel! Tanulj valamit, ha megteheted. Ha van rá lehetőséged költözz el otthonról, így hátrahagyhatod őket. A jövődet te alakítod! Tudom, nehéz a lelki sérüléseken túltenni magad, ezért ha úgy gondolod keress fel szakembert. Nehéz munka mellett tanulni, de később meglesz az eredménye. Kitartást! Menni fog, csak a családod hagyd hátra!
6/7 anonim válasza:
Miért nem költözöl el? 21 évesen már élhetsz önálló életet, nem kell a család dilijeit elviselni, ha nem akarod.
7/7 anonim válasza:
Diákhitel, kolesz/albérlet, és nem jársz haza. Hidd el, másnak se fizetik ki a nyelvvizsgát meg a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!