Utálom a családom! Segitetek?
12 éves kortól kérdezi meg a bíróság a gyerekekegt, kivel akarnak élni...
Gyámhatósághoz fordulhatsz.
(csak így zárójelben jegyzem meg, ne utálj senkit... főleg ne a családodat :)
1. Az elsö nem pontosan tudja: a gyereket adott esetben megkérdezik, hogy hol szeretne élni, de ettöl függetlenül a bíróság dönt és nem feltétlen a gyerek kivánságával egyezöen.
2. Ha a bírósági határozatban az áll, hogy anyádnál kell élned, akkor ezt a válás kimondásától számított két éven belül nem lehet megváltoztatni, csak nagyon indokolt esetben (komoly bántalmazás)
3. Azt írod, hogy apád "elment" - ez nem egyértelmü, hogy mit jelent. Ha nem törödik veled azóta, akkor semmi esélyed, hoyg hozzákerülj.
4. Mindentöl függetlenül az még erösen kérdéses, hogy apád egyáltalán akarná-e, hogy odaköltöz hozzá - ugyanis ez nem lényegtelen feltétel.
5. Elszökni eleve gyerekes dolog, de emellett a rendörök megkeresnek és visszavisznek, szóval értelmetlen is.
Nem tudom láttad-e a Kapj el ha tudsz! filmet, ott a gyerek elszökött a szüleitől, olyan helyzetben volt, mint te, aztán milliárds vállalkozása lett.
Én tuti megszöknék, aztán keresnék valami bandát, aki ad munkát.
"engem tuti nem találnak meg ha elszökök"
Aha... a bűnözők is ezt hiszik, aztán a börtönök meg tele vannak velük.
Amúgy hol tervezel aludni ilyen hidegben? Mit tervezel enni? Miből veszel ruhát, ha leszakad rólad a mostani? Addig is, hol mosnád ki a mostanit? Te magad hol tisztálkodnál, ha már itt tartunk? A tetvekkel és a bolhákkal mit csinálnál?
Ez egy rossz terv, felejtsd el.
A jó terv az, hogy beszélsz a fateroddal, hogy átcuccolnál hozzá inkább. Meglátod, hogy hogy áll hozzá. Ha ő is benne van, akkor utána fog nézni a teendőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!