Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a családom utálom ezt...

Utálom a családom utálom ezt a helyet, ti mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés
Megfogadtam ha elköltözok innen soha többet nem jovok ide és nem fogom veluk tartani a kapcsolatot. Elegem van abból hogy ha én nem takaritok ki akkor a kosz megesz minket mert a drága "anyám" nem takarít. Vagy ha takarít is több kárt csinál mint hasznot úgy mosogat hogy még koszosabbaj lesznek a poharak. Az "apám" alkoholista utálom őt is, a testvereimet is utálom mert muják és egyik se normális. A szüleink is félős visszahuzodok és hát mi is azok lettünk bár én nem annyira... 4 én vagyunk tesok semelxikunknek nincsenek barátai . Elegem van ebből. 17 éves leszek van egy fiú aki 5 évvel idősebb nálam lehet hogy megszokok vele hogy minnel hamarabb elkerüljék innen nem bírom... Próbálok pozitív lenni de nem bírom már mert lehuznak engem. El kell innen mennem mert nem akarok olyan lenni min t ők
2016. ápr. 29. 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év múlva elmehetsz.
2016. ápr. 29. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Túl sokat nyavalyogsz és kár, hogy ennyire nem tudod még a testvéreidet sem becsülni, én is nehéz körülmények között nőttem fel, de mondjuk 17 évesen már igen kevés időt voltam otthon, általában a pasimnál aludtam.
2016. ápr. 29. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Kitartás. Tervezd meg a jövőd (továbbtanulás, munka, melyik városban élnél szívesen stb.), fejben építsd fel az életed, de ne kapkodj.

Csak azért ne szökj el valakivel és ne kösd össze az életed, mert pillanatnyilag ő látszik az egyetlen lehetőségnek.

Még előtted az élet, alapozd meg, ne kapkodj. Ha van olyan testvéred, akinél hajlandóságot látsz a változtatásra, fogjatok össze, mert lehet, hogy ő is úgy gondolja, mint te, csak lökés kell neki. Illetve ha van még kisgyerek testvéred, próbáld meg vezetni, ne kallódjon. Tudom, hogy ez nem a te feladatod, de lehet hogy te vagy az egyetlen reménye, hogy gondoskodást és szeretetet kapjon.

2016. ápr. 29. 17:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Otthagytam az iskolát és nem azért mert nem akarok tanulni hanem azért mert ehen szomjan ruha nélkül én nem járok ez van mindenki azt hiszi aki ott hagyja a sulit az azért van mert nem akarja vinni semmire pedig nem a gyerekek 90 százaléka azért hagyja ott amiért én
2016. ápr. 29. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?
2016. ápr. 29. 17:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Miért kérded?
2016. ápr. 29. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
21%

17 évesen még jó hogy te csinálod a házimunkát...

hiszti gép

2016. ápr. 29. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj, meg kell csinálni a házimunkát... brühü. Az emberek 12 óra munka után is megcsinálják meg megfőznek. Az meg, hogy otthagytad a sulit, nagyon kemény dolog ám. Kicsit se c kategóriás. Csak mondjuk egy mondatot se tudsz normálisan leírni. De jó életed is lesz. TANULJ! Akkor talán viheted valamire, és fizethetsz takarítónőt, meg nem leszel szakadt se.
2016. ápr. 29. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja hogy otthagytad az iskolak?

Akkor takarits fozz es dolgozz a csaladba a miert etetnek.

Buta vagy ha nem akarsz tanulni

2016. ápr. 30. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ehh... dackorszakos.
2016. ápr. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!