Teljesen utálom az apámat! Hogy tudnám én is gyűlőlni őt?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszek apámmal és ez már bosszantó és idegesít már! Egyszer volt egy olyan dolog,hogy elveszítettem a lakáskúlcsomat és idegbetegen ordízozott rám. Jó lehet,hogy ideges,hogy elveszítettem de ennyire.. Azt mondta,hogy ha mégegyszer elvedzítek még egy kúlcsot akkor fejbe bsz a falhoz. Meg volt olyan,hogy este kicsit sokat zajogtam a tárgyakkal és ő be nyitott az ajtón és ordított hogy már aludnom kellene és erősen rácsapott a víllanyfelkapcsolóra. Meg hogy mindig nálam elromlik valami és azért is veszekszik velem. Mint ha nállam lenne a jiba mindig. Sokszor megver lecsap egy pofont és ezt már utálom! Erős izmu apám van és kövér. Segítsetek,hogy tudnám én is utálni őt?2017. szept. 24. 09:03
2/12 anonim válasza:
sajnos csak az a megoldás, hogy lelépsz, önálló életet kezdesz.
a gyűlölködés eltorzít, te is olyan leszel, mint ő
tipli
3/12 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt, erre nincs megoldás. Arra figyelj nagyon hogy te ne legyél olyan majd a gyerekeddel vagy bárkivel mint ő volt veled.
4/12 A kérdező kommentje:
15 vagyok. Arra gondoltam,hogy ha le vizsgázok akkor kollégiumba fogok menni. Nyugalom lesz.
2017. szept. 24. 09:27
5/12 anonim válasza:
A gyűlölködés helyett inkább írni meg fogalmazni tanulnál meg.
6/12 anonim válasza:
5.Ha te is ilyen körülmények között élnél, neked sem a fogalmazás lenne a fontos.
7/12 anonim válasza:
Elèg szomorú hogy az apukàd ìgy viselkedik veled.Mèrt nem probàljàtok megbeszèlni egymàssal a dolgokat?mond meg neki hogy fàj ahogy viselkedik veled.De azèrt ne akard gyűlölni az apukàdat örvendj hogy èl ès inkàbb hozzàtok rendbe a gondjaitokat.Az èn apukàm 10 ève halott ès köztünk is voltak veszekedèsek de èn inkàbb vissza forditanàm azokat a napokat időket mint hogy ne legyen velem ès gyűlöljem.
8/12 anonim válasza:
Az ilyen agresszív, aki sok húst eszik és még alkoholizál is.
10/12 anonim válasza:
esetleg ha bírod követni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!