Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljesen utálom az apámat!...

Teljesen utálom az apámat! Hogy tudnám én is gyűlőlni őt?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszek apámmal és ez már bosszantó és idegesít már! Egyszer volt egy olyan dolog,hogy elveszítettem a lakáskúlcsomat és idegbetegen ordízozott rám. Jó lehet,hogy ideges,hogy elveszítettem de ennyire.. Azt mondta,hogy ha mégegyszer elvedzítek még egy kúlcsot akkor fejbe bsz a falhoz. Meg volt olyan,hogy este kicsit sokat zajogtam a tárgyakkal és ő be nyitott az ajtón és ordított hogy már aludnom kellene és erősen rácsapott a víllanyfelkapcsolóra. Meg hogy mindig nálam elromlik valami és azért is veszekszik velem. Mint ha nállam lenne a jiba mindig. Sokszor megver lecsap egy pofont és ezt már utálom! Erős izmu apám van és kövér. Segítsetek,hogy tudnám én is utálni őt?

#apa #tanács #elégtelenség #ordítàs #utállás
2017. szept. 24. 09:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szólj Anyukádnak
2017. szept. 24. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

sajnos csak az a megoldás, hogy lelépsz, önálló életet kezdesz.

a gyűlölködés eltorzít, te is olyan leszel, mint ő

tipli

2017. szept. 24. 09:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez volt, erre nincs megoldás. Arra figyelj nagyon hogy te ne legyél olyan majd a gyerekeddel vagy bárkivel mint ő volt veled.
2017. szept. 24. 09:24
 4/12 A kérdező kommentje:
15 vagyok. Arra gondoltam,hogy ha le vizsgázok akkor kollégiumba fogok menni. Nyugalom lesz.
2017. szept. 24. 09:27
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
A gyűlölködés helyett inkább írni meg fogalmazni tanulnál meg.
2017. szept. 24. 09:51
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
5.Ha te is ilyen körülmények között élnél, neked sem a fogalmazás lenne a fontos.
2017. szept. 24. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Elèg szomorú hogy az apukàd ìgy viselkedik veled.Mèrt nem probàljàtok megbeszèlni egymàssal a dolgokat?mond meg neki hogy fàj ahogy viselkedik veled.De azèrt ne akard gyűlölni az apukàdat örvendj hogy èl ès inkàbb hozzàtok rendbe a gondjaitokat.Az èn apukàm 10 ève halott ès köztünk is voltak veszekedèsek de èn inkàbb vissza forditanàm azokat a napokat időket mint hogy ne legyen velem ès gyűlöljem.
2017. szept. 24. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen agresszív, aki sok húst eszik és még alkoholizál is.
2017. szept. 24. 11:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Mint a kérdező?
2017. szept. 24. 11:47
 10/12 anonim ***** válasza:
2017. szept. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!