Ti mit tennétek, ha nem kedvelitek a férjetek szüleit, mert teljesen más a mentalitásuk, mint amit ti megszoktatok? Mennyire törekednétek a jó viszonyra?
Próbálj meg kedvesebb, nyitottabb lenni feléjük!
Módszeresen szelídítsd meg őket, biztos lesz látszata.
Ez egy okos nőnek nem jelenthet problémát
A kislányodnak is jó, ha vannak szerető nagyszülei, a férjed sem lesz tüskés az anyukáddal és neked sem lesz kínszenvedés odamenni.
Hosszútávon jobb, ha így működnek a dolgok!
50 km-re laknak, nem kozel, gondolom nem talalkoztok minden hetvegen, azt talan ki lehet birni.
Nem tudsz jobbat tenni, mint hogy elviseled oket, ezt a helyzetet es alkalmazkodsz, ha nem akarod elvesziteni a ferjed...
Megvaltoztatni nem fogod tudni oket es a ferjed sem, szoval nyugodj bele, hogy ők ilyenek.
A fiuk meg mindig is ragaszkodni fognak az anyjukhoz...
Okos feleség, ha szereti és meg akarja tartani a férjét az jó viszonyt ápol a férje szüleivel, különösen, ha a férjének ez fontos!
Nők jönnek, nők mennek, de a szülők azok maradnak.
Ez komoly? Ha tényleg szereted a férjedet, kedves kérdező, akkor tiszteletben tartod az ő álláspontját. Fel tudod fogni, hogy milyen szar érzés az, amikor az az ember, aki a legközelebb áll hozzád, nem szereti a szüleidet? Nekem volt már ilyenben részem és nagyon fájt. Nem kell szeretned őket, de legalább a kellő tiszteletet add meg nekik! Gondolom te is szereted anyudat illetve szeretted apudat.
Amúgy említetted azt is, hogy te szeretsz őszinte lenni, de hogyan várod el egy olyan embertől ezt a gesztust, ha egyáltalán nem adtál okot rá.
De ami még igazán felháborító, hogy lenézed őket, mert vallásosak. Csak tudd a vallás (és nem csak a keresztény vallásra gondolok) végigkísérte az embert a történelem során. Az ember hittel születik és ezt a felfogását a vallásban szimbolikusan jeleníti meg. Vagyis az eddigi tapasztalataim szerint én így látom ezt a dolgot. ahogy elnézem egy egyszerű igényű, szűk látókörű, ostoba nőszemély lehetsz. Ezeket a jelzőket nem azért mondtam rád, mert nem vagy vallásos. Én se vagyok az pedig apám lelkész, sőt le se konfirmáltam, DE tiszteletben tartom a szüleim álláspontját, ahogy ők az enyémet. Ellenben hithű pasztafáriánus vagyok :D. ÉLJEN A REPÜLŐ SPAGETTI SZÖRNY!!!
Upsz, azt még elfelejtettem odaírni, hogy:
MINDÖRÖKKÉ RÁMEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!