körömpörköltöt csinált anya de tudja hogy rühellem meg az összes pörköltet de azt mondta mártogassam ki.
de ha nem szeretem akkor hogy? már a szagátol felfordul a gyomrom
2015. jún. 20. 14:35
1/8 anonim válasza:
fúj az tényleg undorító, én sem szoktam megenni, ha ilyen van itthon, akkor inkább rendelek pizzát vagy elmegyek étterembe.. xd
2015. jún. 20. 14:56
2/8 anonim válasza:
Az egyik legjobb kaja a körömpörkölt. Amíg nem te keresed meg a kajára valót, addig ne válogass.
2015. jún. 20. 15:07
3/8 anonim válasza:
Legyen ez a legnagyobb problémád az életben!
2015. jún. 20. 15:31
4/8 anonim válasza:
Én sem értem miért kell erőltetni. Ha éhes lesz, úgyis megeszi.
2015. jún. 20. 19:51
5/8 anonim válasza:
Gondolom nem beléd nyomta erőszakkal anyukád, hanem csak mondta, hogy a szaftját edd meg kenyérrel, krumplival, vagy bármivel, amivel akarod. Örülj neki hogy van mit enned, ne itt rinyálj, ha nem tetszik, akkor a zsebpénzedből, vagy keresetedből menjél étterembe, ott úgy válogatsz, ahogy akarsz! Rühelled az ételt? Akkor ne egyél, ennyire egyszerű!
2015. jún. 20. 22:30
6/8 A kérdező kommentje:
már azota rendeltünk pizzát és azt ettem.
2015. jún. 20. 22:53
7/8 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok, hogy akik leszólták a kérdezöt, azok mindent megesznek-e, amit eléjük tesznek...nyilván nem.
2015. jún. 21. 14:20
8/8 anonim válasza:
#7 Azért sajnálni sem fogom, hogy 14:35-ig egy szelet margarinos kenyeret se tudott magának kenni.
Kérdező, megmondom nálunk ez hogy megy: megbeszéljük anyukámmal, hogy mit eszünk a következő néhány napban. Ha olyan ételt szeretne készíteni, amit én nem szeretek, akkor kitalálok magamnak valami mást, megkérem, hogy szerezze be hozzá az alapanyagot vagy én magam megveszem és megfőzöm a kajámat. Nem kell ezen ennyit hisztizni.
Pl. ha tészta van a pörkölthöz tudsz csinálni sajtos tésztát, de egy olaszos szósz sem nehéz összedobni. Főtt krumplihoz lehet csinálni vajban párolt csirkemellet és salátát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!