Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért kell rám erőltetni a...

Miért kell rám erőltetni a kaját ha utálom?

Figyelt kérdés

ma nem ettem még semmit.

körömpörköltöt csinált anya de tudja hogy rühellem meg az összes pörköltet de azt mondta mártogassam ki.

de ha nem szeretem akkor hogy? már a szagátol felfordul a gyomrom

2015. jún. 20. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
fúj az tényleg undorító, én sem szoktam megenni, ha ilyen van itthon, akkor inkább rendelek pizzát vagy elmegyek étterembe.. xd
2015. jún. 20. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Az egyik legjobb kaja a körömpörkölt. Amíg nem te keresed meg a kajára valót, addig ne válogass.
2015. jún. 20. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
Legyen ez a legnagyobb problémád az életben!
2015. jún. 20. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Én sem értem miért kell erőltetni. Ha éhes lesz, úgyis megeszi.
2015. jún. 20. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom nem beléd nyomta erőszakkal anyukád, hanem csak mondta, hogy a szaftját edd meg kenyérrel, krumplival, vagy bármivel, amivel akarod. Örülj neki hogy van mit enned, ne itt rinyálj, ha nem tetszik, akkor a zsebpénzedből, vagy keresetedből menjél étterembe, ott úgy válogatsz, ahogy akarsz! Rühelled az ételt? Akkor ne egyél, ennyire egyszerű!
2015. jún. 20. 22:30
 6/8 A kérdező kommentje:
már azota rendeltünk pizzát és azt ettem.
2015. jún. 20. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Azért kíváncsi vagyok, hogy akik leszólták a kérdezöt, azok mindent megesznek-e, amit eléjük tesznek...nyilván nem.
2015. jún. 21. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7 Azért sajnálni sem fogom, hogy 14:35-ig egy szelet margarinos kenyeret se tudott magának kenni.

Kérdező, megmondom nálunk ez hogy megy: megbeszéljük anyukámmal, hogy mit eszünk a következő néhány napban. Ha olyan ételt szeretne készíteni, amit én nem szeretek, akkor kitalálok magamnak valami mást, megkérem, hogy szerezze be hozzá az alapanyagot vagy én magam megveszem és megfőzöm a kajámat. Nem kell ezen ennyit hisztizni.

Pl. ha tészta van a pörkölthöz tudsz csinálni sajtos tésztát, de egy olaszos szósz sem nehéz összedobni. Főtt krumplihoz lehet csinálni vajban párolt csirkemellet és salátát.

2015. jún. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!