Miért csodálkozik mindenki annyira, mikor megtudják, hogy UTÁLOM a nutellát?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 14:38
1/8 anonim válasza:
Nyugi! Én sem szeretem!
Nem kötelező szeretni mindent, amit kitalálnak csak azért, hogy a pénzünket elszedjék!
Nem igazán szokott érdekelni, hogy mások mit szeretnek és mit nem, másokat se érdekeljen, hogy én mit eszek...
Te sem problémázz ezen!
2/8 anonim válasza:
Én is utálom a nutellát és abszolút nem vagyok édesszájú sem.Csokit is csak nagyon ritkán eszem.
Nem értem,hogy miért csodálkoznak rajta,valaki a spenótot nem szereti,valaki a nutellát,senki nem egyforma.
3/8 anonim válasza:
Tudod azt te is.
Mivel sokaknak tetszik, és nehéz elképzelni ezt az álláspontot indulok nélkül. Ugyanúgy, ahogy neked nehéz elfogadni az ő álláspontjukat indok nélkül.
4/8 anonim válasza:
Én nem csodálkozok, én sem szeretem.
5/8 anonim válasza:
Én múltkor egy csomót megettem, aztán egy hétbe került hogy kikezeljem a gyomorfájásomat, azóta rá se akarok nézni :D
6/8 anonim válasza:
a Nutellát? hú én nem tudom de én is furán néznék ha ilyet hallanék, én mondjuk nagyon szeretem a hasam, az édességeket, úgyhogy nekem alapvető, gondolom túl édes valakinek de nekem pont azért olyan finom a Nuti.
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak az 1990 utáni gyerekeket (tehát kb. 1980 után születetteket) szoktatták rá erre a nyugati ízléssel készített förmedvényre. Undorítóan édes, mintha felolvasztanék cukrot, és raknék bele egy csepp mogyoróaromát. Valószínűleg ennyi is az elkészítése. Jó üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!