Csak én utálom a kávét?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem bírom a normális kávét azt a 3 az egyben szart szeretem a cappucinot szeretem a sört is szeretem bár ez utóbbit ki nem? mindegy csak én nem szeretem a rendes főtt kávét?2014. júl. 29. 23:30
1/12 anonim válasza:
Én sok tejjel iszom, de amúgy a presszókávé nekem se jön be.
2/12 anonim válasza:
Én napi 10-12 után leszoktam! Nagyon szerettem!;)
3/12 anonim válasza:
Kávét imádom, sört utálom, tesóm szintén...
4/12 anonim válasza:
én is útálom.inkább cappucinot iszok azt szeretem.talán,mert több ízesítés és variációk közül választhatok és mert az nem keserű.
5/12 anonim válasza:
Ismerősöm elhányja magát a rendes kávétól, csak úgy issza meg ha nem is hasonlít az íze a kávéra(cappucino/ vaníliás tejeskávé), azt is csak akkor ha mi kávézunk és megkínáljuk és addig kérdezgetjük amíg el nem fogad valamit, sörből is csak az ízesített gyümölcsöset issza.
Én a kávét csak feketén iszom meg cukor és minden nélkül, ha nem félnék a magas vérnyomástól hidegen is azt innám, nagyon szeretem az ízét. A sört is szeretem :D
6/12 anonim válasza:
Utálom a kávét, cappuccinot, tejeskávét, bármit, ami hasonlít rájuk. A szaguktól is rosszul vagyok.
7/12 anonim válasza:
en se szeretem. egy csipet kv 6 adag vizbol csinalok, tejjel, ez elfogadhato.
8/12 anonim válasza:
Már nem szeretem, de senki nem is kényszerít rá, hogy bármilyen formában igyak.
Neked sem tesznek pisztolyt a fejedhez, hogy igyál bármilyen kávét, ha utálod.
9/12 anonim válasza:
Szeretem. Napi egyet vagy kettőt iszom pici tejjel, kevés nádcukorral. Ez van.
10/12 anonim válasza:
Én meg téged szeretlek, igaz én napi 2-5 kávét iszom sok tejjel, és lesz*rom milyen cukorral, de attól még lehetsz barát, és desszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!