Milyen márkájú kávét isztok és milyen ízesítéssel? Feketén, cukorral, tejporral, tejszínnel, stb.
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 15:43
1/13 anonim válasza:
Most lavazza szemes kávé van itthon. Minden hónapban másmilyet veszünk egyébként, eddig a legjobb ez és a Mövenpick volt, a legszarabb a Tschibo (és a legolcsóbb is).
dupla eszpresszót szoktam inni tejhabbal, cukorral.
2/13 anonim válasza:
Jelenleg omnia, presszó vagy dupla presszó, 1cukor tej.
3/13 anonim válasza:
Tschibo Family-ból kotyogóval főzött kávé, egy cukorral sok tejjel. De van amikor cukor helyett mézet teszek bele.
4/13 anonim válasza:
A márka nekem annyira nem számít. A lényeg a cukor és a sok-sok tej.
5/13 anonim válasza:
Sárga Tchibo-t szoktam inni, én nagyon szeretem.
5 cukorral és sok tejjel iszom.
6/13 anonim válasza:
Omnia Classic de jöhet a Melange is, édesítővel, kevés tejporral, és kevés tejszínhabbal.
7/13 anonim válasza:
Eduscho Dupla, rövid erős presszónak főzve. 1 cukor, kávétejszín.
8/13 anonim válasza:
Kávémix tejben feloldva, édesen.
9/13 anonim válasza:
Zöld Jacobs cukor nélkül, kevés tejjel.
10/13 anonim válasza:
Márkát nem tudom pontosan, mindig más, mert kapjuk, ritkán veszünk magunknak. (ha mégis akkor segafredo vagy tshibo sötétkék)
2 szem süssina, 2 kis kávétejszín.
Ha hedonista kedvemben vagyok és van is itthon, akkor a tetejére tejszínhab (simán vagy édesítőszerrel, természetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!