Természetes az, ha valaki nem szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok még hozzá, ezért a koromat le se írom, mert ezen lenne hangsúly, amit nem szeretnék. Tisztában vagyok vele, hogy még addigra sok minden változik, csak úgy, mint a véleményem. De most tényleg nem ez a lényeg. Szóval természetes ha a jövőben nem szeretnék gyereket? Olyan sokféle ok van a saját fejemben, amiért nem akarok, de ezt nem szeretném részletezni. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Másik két dolog ami bánt evvel kapcsolatban a barátom és a szüleim. Kapcsolatunk elején mindig tervezgettük a barátommal, hogy szép nagy családunk lesz. De ez nagyon az elején volt. Azóta eléggé megváltozott a véleményem mindenről. Ő viszont szeretne gyereket. Én elmondtam neki sokszor, hogy nem szeretnék és el is mondtam, hogy miért. És mondtam neki, hogyha neki ez a nagy álma nem szeretnék az útjába állni,de ezt mással kéne megvalósítania. Sokszor mondtam neki, azt mondta, nem baj, ha nem szeretnék nem lesz. De érzem rajta a csalódottságot. Szüleim nem tudják, de szerintem ők is csalódottak lennének. A kedvükért megéri bevállalnom? Igen, erről szól az egész kérdés, hogy nem szeretnék, de ha lenne, nyilván a legnagyobb szeretettel, oda figyeléssel és gondoskodással nevelném fel.2017. nov. 2. 20:32
31/33 A kérdező kommentje:
Így van, tökéletes zárás. Köszönöm szépen mindenki véleményét:)
2017. nov. 3. 20:38
32/33 anonim válasza:
#31 és igen, aki nem akar annak egy kihagyott tabi után becsúszik, aki akar meg 10 évig próbálkozik, furcsa dolog a világ.
Amúgy én ilyen szempontból örülnék ha abortusz helyett meg lehetne azt csinálni hogy eltávolítják az élő embriót és beültetik egy másik nő méhébe, 2 problémát oldanánk meg egy ötlettel :D
33/33 anonim válasza:
"örülnék ha abortusz helyett meg lehetne azt csinálni hogy eltávolítják az élő embriót és beültetik egy másik nő méhébe, 2 problémát oldanánk meg egy ötlettel"
Te jó ég... Ilyen gondolatokkal jobb is, hogy nem tudsz szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!