Természetes az, ha valaki nem szeretne gyereket?
Lol a szülőség öröme, aztán jönnek a kérdések
miért nem akar elköltözni a fiam/lányom harminc évesen?
a két gyerekem utálja egymást mit tegyek?
elhagyott a férjem terhesség alatt/szülésközben mit tegyek?
hát nem ugyanolyan a szex, prostizik, de azért megérte
nem akar gyerektartást fizetni mit tegyek?
nincsen pénzünk iskolai programokra mit tegyek?
stb.
Tukmálják rád a saját nyomorukat. Amúgy embert kreálni egy csodálatos dolog és maga a hatalom, viszont akik az ilyen gyökér érvekkel jönnek, hogy jáj életed legszebb időszaka lesz, megéri a szopás, stb. azok kb. a vakvilágba vállaltak gyereket, és csak a saját nyomorukat fogják rá átragasztani (évezredes tapasztalat). Szerintem nagyon is kevés azon emberek száma, akik gyereket nevelhetnének.
Szia! Ezt most komolyan kérdezted, hogy a szüleid kedvéért szüljél-e gyereket? Egy gyerek az egy másik ember, nem tudom ez így tiszta-e. Felelős vagy érte és fel kell nevelned, nem egy szakkör, amire beiratkozol, hogy otthon apu-anyu ne legyen pipa.
Az a baj, hogy biztos vagyok benne, hogy sok nő van aki a megfelelés kedvéért szült, mert elvárják tőle. Borzasztó felelőtlen és gyerekes dolognak tartom.
Kedves 16-os válaszoló! Azt gondolom, hogy a véleményemet írtam le. Jogom van hozzá, vállalom, még akkor is, hogy tudtam, alighogy elküldöm, 0%-ot fog érni itt.:) Nem is szándékoztam választ írni, de a következő mondatodra azért reagálnék:
"Kényelem b_szod...hogy az ilyen álszent dumásoknak is a szüleik tolnak a seggük alá az is biztos és el sem tudják képzelni a valóságot."
A Te valóságod a tiéd és gőzöd sincs az enyémről. Nekem már nem élnek a szüleim, semmit se toltak a seggem alá. Egy szobában kezdtük az életünket, ma családi házban élünk és a magunk erejéből értük el a férjemmel. Van még hitel is, igen, de hamarosan letelik, akkor még könnyebb lesz. Attól, hogy valaki másként látja a világot, még nem biztos, hogy álszent és elkényeztetett. Attól, hogy szívesen vállaltam a gyerekeimet és örömöt jelentenek nekem, még nem vagyok egoista. Csak más mint Te.
Fura dolog ez....akinek nem lehet bármit megadna érte, akinek lehetne meg nem akar vagy eldobja.
Ez tökéletes zárómondat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!