Hogy mondjam el, hogy tetoválást szeretnék?
Figyelt kérdés
Már többször mondtam mindenkinek a családban ,hogy lesz tetoválásom a cicám fejéről.Most el is határoztam,hogy megcsináltatom.Apa tud róla,anya viszont nem.Hogy mondjam el neki,hogy mire hazaér már a macskám feje a bokámon lesz?
18/l
2017. nov. 2. 11:32
31/32 anonim válasza:
30: Köszi! Már értem miért vannak a hát nélküli ruhák :'D Azt úgyse látják tükörben, minek oda annyi rongy… :D
Amúgy meg nem értem miért nem mindegy egyeseknek mit visel a drága embertársunk. Ha őt ez teszi boldoggá? Engem az se zavar ha valakin van tetoválás, de az se ha nincs. Meg ugyanígy az öltözködés. Mindenki olyan amilyen, mindenkinek megvan az egyénisége, nem formálhatunk mindenkit a magunk mintájára, baromi unalmas lenne a Világ.
32/32 anonim válasza:
A különbség a tetovált és a nem tetovált ember között, hogy a tetováltat nem érdekli, ha te nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!