Hogy mondjam el, hogy tetoválást szeretnék?
Már többször mondtam mindenkinek a családban ,hogy lesz tetoválásom a cicám fejéről.Most el is határoztam,hogy megcsináltatom.Apa tud róla,anya viszont nem.Hogy mondjam el neki,hogy mire hazaér már a macskám feje a bokámon lesz?
18/l
“Szia Anyu!
Csináltattam egy tetoválást.”
‘Felnőtt’ vagy, azt csinálsz a testeddel amit akarsz.
Én mondjuk ki szoktam kérni a véleményét, de nem mindig fogadom meg :D Azzal a tudtára adom a szándékaimat, és így legalább az is lehet hogy ad hasznos tippet, vagy információt. Ez mindenre igaz, nem csak a tetoválásra. Bár az első tetkómnál 20 éves voltam mire elhatároztam magam, és akkor már előtte nem is szóltam egyáltalán. :D De az első pc. előtt folyton kérdezgettem mi a véleményük, így mikor hazaállítottam vele már nem volt akkora meglepetés, de persze kaptam érte a fejemre 17 évesen. 😂
Mindenesetre a szüleid hozzáállásától is függ.
"Tetoválást szeretnék, a cicám fejéről gondoltam."
Mondjuk így mondd el.
Ugyanez a probléma nálam is csak nekem apám nem engedi.
18/L
Azért egy szülőnek milyen sz@r lehet, hogy felnevelt egy gyereket akiből aztán egy tetkós tucatp1csa lett. Ha kiderül hogy meleg még az is kevésbé fájó mert az legalább nem a nevelés hiányosságának tudható be.
Szeretném megélni már azt hogy valaki nem a tetkószalonban a p1csáját meresztve próbál valami maradandót alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!