Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek, hogy mondjam meg...

Szerintetek, hogy mondjam meg anyának, hogy tetoválást szeretnék?

Figyelt kérdés

Nagyon ellenzi, régebben is mondta már, hogy ne legyen, mert olyan csúnya meg hasonlók. Én nagyon szeretnék, de ő hallani sem akar róla. Régebben mikor egyik ismerősöm felhozta, akkor azt mondta: Hogy mit bánom én, ha cigizik, csak ne legyen tetoválása.

Szerintetek van rá bármilyen mód, amivel meg lehetne győzni?

2016. márc. 19. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem van tetoválásom, de még engem se tudtál meggyőzni. Egy betűt nem áldozol arra, hogy hány éves vagy, milyen tetoválás volna, miért ellenzi, hogy esetleg minimális esély legyen arra, hogy így ismeretlenül valami használható tanácsot adjunk.
2016. márc. 19. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:

16/L

Lábfejre valami kisebb mintát (nem tudom mit) és esetleg egy idézetet a jobb csípőmre. De nem nagyon gondolkoztam még rajta, mivel ellenzi, hallani sem akar róla, bár ezek annyira nem feltűnő helyen vannak, nem biztos, hogy például munka szempontjából hátráltatna. Legjobban ezzel érvel, hogy majd nem fogok tudni elhelyezkedni.

2016. márc. 19. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom mit"

- Innentől kezdve én sem tudom ezt komolyan venni. Majd akkor térj vissza a kérdésre, ha valami komoly elképzelés áll az egész mögött, nem csak divatból akarod, mert ahhoz túlságosan hosszútávú egy tetoválás.

Hallgass most édesanyádra.

2016. márc. 19. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha majd gyerekem lesz és tetoválást akar két lehetőség lesz.

Első: Épkézláb ötlet, nyomós indok a mintára, a stílusra. Jól átgondolva.. Ebben az esetben fizetném is neki. Persze, ha elmúlt 18.

Második: "nem is tudom", "valamit ide meg oda. Talán idézet...".

Kettőt találhatsz mit reagálnék :)

Gondold ezt még át, de nagyon alaposan ám.

2016. márc. 19. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!