Szerintetek igazam lehet?

Figyelt kérdés
Apukám 6 éve meghalt, addig is csak ő dolgozott, azóta senki, a nagyszüleim pénzelnek minket. Évek óta nem tudtam kialudni magam a rossz minőségű szobaajtó miatt, valamint 11 éves korom óta komolyabb pszichés problémáim vannak, csak 5 év után lett pszichológusom, mivel csak most jött ki úgy, hogy tudja valaki fizetni. Akárhányszor mondani merem neki hogy dolgoznia kéne, kegyetlenül leordít, s még akár napokig bunkó velem. Minket s a testvéreimet pedig gyakran szekáll mindeközbe h naplopó trógerek, leckeírás közbe semmi türelme nincsen, ordibál a nyolcéves öcsémmel úgy hogy az már sír. Még mindig remegek úgy leordított az imént, mert megkérdeztem tőle: ?Nem gondolod úgy, hogy dolgozni kéne? Mostanában már tényleg nagyon rá vagyok stresszelve a szobaajtóra, pl, nem tudok elég mélyen aludni, mert előre stresszelek h felébredek, nagyon rossz állandóan dög fáradtan ébredni. Mindennek elmond, vsak mert egy normálisabb szobaajtót szeretnék pl. egyáltalán nem is luxusra vágyom, csak egy rohadt szobaajtóra.

2017. nov. 1. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Hány éves vagy?
2017. nov. 1. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:
16/L
2017. nov. 1. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Mi a baj a szobaajtóval? És mért nem dolgozik anyád? Otthon ül egész nap?

Most már jársz pszichológushoz? Mert akkor ő fog neked segíteni megoldani a problémáidat.

2017. nov. 1. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Az hogy nem szigetel semmi hangot, s a 3 tesóm nagyon zajos, nem tudom magam kialudni soha. Igen pontosan, otthon ül, a ház is tiszta mocsok.
2017. nov. 1. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Azért én szülő létemre elszégyellném magam, ha így alakulnának a dolgok. Ha a gyermekem kiegyensúlyozottságához egy ajtóval hozzájárulhatok, akkor már mennék is a gyermekemmel, hogy eldöntse, milyet szeretne.
2017. nov. 1. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Honnan veszitek, hogy az anyjárol van szo? "Akárhányszor mondani merem neki....." Ennyit tudunk!
2017. nov. 1. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Hány évesek a testvéreid? Mért zajonganak éjszaka? Amúgy próbáld ki a füldugót, patikában kapható. A nagyszüleid nem tudják az ajtót megfinanszírozni? Jársz már a pszichológushoz? Az iskolában is panaszkodhatsz a körülményekre, esetleg el tudják intézni a kollégiumi elhelyezést. Te ne oktasd ki az anyádat, nem te leszel az, akire hallgat, az csak olaj a tűzre. A nagyszülőknek kéne kideríteniük, mért nem dolgozik. Tán depressziós?
2017. nov. 1. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!