Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisznem nekem a...

Miért nem hisznem nekem a szüleim sose, holott mindig nekem van igazam a végén?

Figyelt kérdés
Külföldön élünk, a családban csak én beszélem a nyelvet, így mindig mindent én rendezek el, ezzel nincs is baj, mert ott segítek a szüleimnek, ahol tudok, csak már eléggé kezd idegesíteni, hogy azt hiszik nem tudom megcsinálni a dolgokat anélkül, hogy a számba rágnák mit hogy kell, pedig 21 éves vagyok... Mondom nekik, hogy apu, anyu, tudom, erre azt válaszolják, hogy nem tudom, mert még csak a szárnyaimat próbálgatom. Megyek intézni valamit, mindig minden hülyeséget elküldenek, aztán nem is kellenek, de hiábs mondom nekik. Amikor meg mondom, hogy mondtam, hogy nem kell, annyi a válaszuk: jah.. És ezt minden egyes alkalommal eljátszák. Meg kiabálnak, ha nem viszem magammal azokat a fölös papírokat, de megint csak egy jah-t kapok. Komolyan, imádom öket meg minden, de ezzel a világból is ki tudnának kergetni... Én egy nagyon nyugodt személyiség vagyok, nem szoktam sürgetni a dolgokat, de ök meg... Háát... Eléggé türelmetlenek...

#gyerek #külföld #szülő #hiszetlenség
2017. máj. 29. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk.
2017. máj. 29. 13:01
 2/9 anonim válasza:
74%

Ezzel nem lehet mit tenni...

Lehet h ilyenek a szüleid vagy nem bíznak benned

Bár szerintem ez a te hibád

2017. máj. 29. 13:03
 3/9 anonim válasza:
100%

*NEM a te hibád

(Bocsi elirtam)

2017. máj. 29. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
"Mindig nekem van igazam." Hiszetlenség." Jó lesz az hitetlenségnek is. Na ezekért.
2017. máj. 29. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg pont azért, mert nem beszélik a nyelvet és kiszolgáltatottak, szeretnének teljesen biztosra menni és szeretnék, ha minden papír meg van, ha minden el van intézve, még akkor is, ha esetleg valami felesleges volt, még mindig jobb, mintha egy papír hiánya miatt valami nem sikerülne. Biztosan jobb lesz, ha majd ők is tudnak kommunikálni és jobban be tudnak illeszkedni.
2017. máj. 29. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Még én is van olyan hely vagy elintézni valo itt magyarországon ahová én is viszek minden iratott ,lehet felesleges lesz de inkább elviszem mint 2x mennyek valamit elintézni mert elsőre nem sikerült,mert valami hiányzott.
2017. máj. 29. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Tanulják meg a nyelvet!
2017. máj. 29. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Mióta vagyok külföldön? Egy év alatt meglehet tanulni a nyelvet olyan szinten, hogy a hivatalos dolgokat el tudják intézni maguktól. Így a probléma megoldja magát. Te meg pár év múlva úgysem velük fogsz élni.
2017. máj. 29. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy a magyar bürokráciához vannak hozzáedződve? :DDD

Én is jártam úgy Magyarországon, hogy a nyomtatvány kitöltési útmutatójában meg volt nevezve egy dokumentum, hogy csatolni kell a másolatát a nyomatatvány mellé, tehát azt vittem magammal. Aztán ott kértek még egy másikat is. De hát az nem volt fölsorolva a kitöltési útmutatóban, tehát nem volt nálam! Kellett még egy kört tennem lakásom és a hivatal között szabadnapomon. Na, akkor én is fogadkoztam, hogy ezentúl mindenhová mindent viszek, ami egyáltalán szóba jöhet az adott helyzetben!

Szerintem te is fogd úgy fel, hogy legyen nálad a biztonság kedvéért, aztán majd hazahozod, ha mégse kellett.

2017. júl. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!