Egy nő ha 50 felett szül, milyen gyermekkora lehet a gyerekének?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 12:39
31/37 anonim válasza:
Eléggé lutri. Én nem kockáztatnám meg... van olyan ismerősöm, aki kb. épphogy leérettségizett, már ápolhatta is a leépült anyját. Ilyen esetben a gyerek nem tud normális helyen dolgozni, nem tud tanulni, nincs nagyon esélye párkapcsolatra (mert ezt kb. csak akkor viselik el neki, ha nagyon durván szép/jóképű, de akkor is folyamatos vita van), különköltözni nem tud stb.-stb.-stb.
Plusz alap gond szokott az is lenni, hogy akik idősebben vállalnak gyereket, nagyobb eséllyel az "elfelejtette, milyen gyereknek lenni" klán tagjai, és még nehezebben tudják kezelni a tinédzsereket, mert olyan nagyot változott a világ ahhoz képest, amikor ők voltak tinik.
32/37 anonim válasza:
50 felett már az unokát szokás várni.
33/37 anonim válasza:
Véleményem szerint aki gúnyolja a késői gyereket vagy az idősebb szülőt, az a gúnyolódó (és az ő szülei) szegénységi bizonyítványa.
34/37 anonim válasza:
Ez így is van, de akit épp gúnyolnak az a legkevésbé szokott ezzel vígasztalódni, pláne nem egy kisgyerek :/
35/37 A Tengerész válasza:
Jobb, vagy rosszabb, vagy ugyanolyan mintha 20,30 évesen.Sokan okoskodnak itt ahogy látom, de az, hogy az anya 50 felett van nem jelent semmit a gyerek szempontjából. Viszont eszembe jut Czeizel Endre egy régi műsora amiben kifejtette hogy az idős szülök gyerekei sokkal sikeresebbeknek bizonyulnak az iskolában, mert a megállapodott szülők sokkal többet tudnak foglalkozni a gyrekeikkel. Túl a gyerekkoron meg később még szerencsésebb a dolog, mert nincs kegyetlenebb mint amikor egy 90 éves szülőt egy 70 éves rossz egészségi állapotú "gyereknek" kell ágyban ápolni.
36/37 anonim válasza:
Én 23 évesen szültem a fiamat.Azt tudom mondani, h a 20 évnél kicsivel több korkülönbség még éppen megfelelő, h együtt tudjuk hallgatni a zenéit, együtt tudjuk nézni a filmeket, ezeket megtudjuk beszélni.Lehet, ha ez kitolódott volna 10 vagy bárhány évvel inkább azt kértem volna a gyerekemtől, h hagyjuk, mert úgyse értem.Szóval, sztem ezt is figyelembe kellene venni.
37/37 anonim válasza:
Egy tanárnő ismerősöm 49 évesen szülte meg a kisfiát úgy hogy már felnőtt nagy lánya is volt(ő kint dolgozik a párjával) . Hát mit mondjak, annyira jól sikerült a baba és annyira édesek hogy öröm őket látni. A nő sokévi egyedüllét után összejött egy fiatalabb pasival akivel jól kijönnek és neki ő ez az első gyereke. Rendes asszony, le a kalappal előtte. Amúgy mit számít a gyereknek hogy hány éves a szülő, szeretet legyen és nem az számít hogy jó eséllyel 30 évig lehet vele. Különben senki se tudja a sorsát, harminc-negyvenen is érhet bárkit súlyos betegség, tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!