Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan titkoljam el otthon,...

Hogyan titkoljam el otthon, hogy havi 150. 000 forintot keresek?

Figyelt kérdés

Nem teljesen legális (nem adózok), de nem prosti vagyok vagy ilyesmi.

Kártyára jön, nem veszik észre.

De szeretnék venni ezt-azt, de tesómat nem tudom átverni, tudja mennyibe kerülnek a dolgaim.

2017. okt. 31. 12:44
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

És ha úgy döntök, hogy adózok?

Azt nem tudnám, hogyan kellene igazolnom a jövedelmet.

Mitől féljek, még bele sem kezdtem.

2017. okt. 31. 22:41
 32/48 anonim ***** válasza:
28%

Hány éves vagy? Bizonyos kor alatt egyáltalán nem vállalhatsz munkát legálisan.

Ahol dolgoznál, nem jelentene be, erről szólt az egész elbódítós előadás. Gondolom alvállalkozóként sem működne a dolog, még ha tudnál is számlát feléjük kiállítani (amihez vállalkozói kell), valószínűleg nem áll mögöttük cég, akit a számlára vevőként beírhatnál.

Ha pedig ők az előadáson 150-et mondtak havonta, akkor hidd el, hogy jó, ha a fele meglesz. Visszaélnek azzal a teljesen jóértelemben vett hiszékenységetekkel, ami a tapasztalatlanságotok miatt még jellemző rátok. Idővel te is tudni fogod, mikor akarnak megvezetni munka fronton, ne legyél most csalódott, fogd fel tanulásnak. És ha olyanod van, próbáld ki, de ne várj sokat tőle, és semmiképpen ne legyen belőle rendszeres jövedelmed.

2017. okt. 31. 23:07
 33/48 A kérdező kommentje:
Mi a jó fene előadásról beszélsz? Nem voltam semmiféle előadáson, nem is értem :D
2017. okt. 31. 23:12
 34/48 anonim ***** válasza:
16%
ne foglalkozz vele, beleőrül a gondolatba is hogy te fogsz kapni valahonnan 150et, ő meg ül a panelban és malmozik egész nap
2017. okt. 31. 23:42
 35/48 anonim ***** válasza:
65%
Te magad írtad: "Volt egy előadás is".
2017. okt. 31. 23:52
 36/48 A kérdező kommentje:
A suliban, jött egy NAV-os nő, még pár éve és beszélt ilyen adós dolgokról nekünk egyik órán. Arra írtam, mert mindenki azt hitte, hogy jófogáson vagy vaterán hirdetek és adok el...
2017. nov. 1. 00:16
 37/48 anonim ***** válasza:
88%

"Azt nem tudnám, hogyan kellene igazolnom a jövedelmet."

Az adóbevalláshoz nem kell semmiféle igazolás, csak ha elcsesztél valamit és behívnak ellenőrzésre.

2017. nov. 1. 06:11
 38/48 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyi bevételed van és tudod, hogy nem adózol és nem tudod igazolni hogy honnan van legális forrásból minimum egy adótanácsadással foglalkozó ügyvéd egyszeri konzultáció.
2017. nov. 1. 09:44
 39/48 anonim ***** válasza:
62%

lol, lehet azon nevetni, hogy lesz 150ezre minden hónapban, de hosszú távon rá fogsz bszni. igaz, hogy hamarosan nem lesz nyugdíj, de te még a 0-nál is kevesebbett fogsz kapni XD

amúgy a magadfajta adócsalók miatt tartunk ott ahol.

2017. nov. 1. 12:48
 40/48 A kérdező kommentje:

Még egyetemi hallgató vagyok, szóval nem kell nyugdíj járulékot fizetnem. Biztosítva is vagyok.

Nem vagyok adócsaló, nem miattam tart ott az ország, ahol. Hány festővel, villanyszerelővel vagy netán állatorvossal találkoztál, aki adott számlát??? Na látod. Előadják, hogyha számlát adnék, akkor még drágábbenne stb.,a sok idióta bocs, beveszi. Én nem folytatok semmilyen ehhez hasonló tevékenységet.

Neten dolgozom...

2017. nov. 1. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!