Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan titkoljam el otthon,...

Hogyan titkoljam el otthon, hogy havi 150. 000 forintot keresek?

Figyelt kérdés

Nem teljesen legális (nem adózok), de nem prosti vagyok vagy ilyesmi.

Kártyára jön, nem veszik észre.

De szeretnék venni ezt-azt, de tesómat nem tudom átverni, tudja mennyibe kerülnek a dolgaim.

2017. okt. 31. 12:44
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
10%
Miért lenne adócsalás? Rendelek valamit Kinából,nem tetszik vagy más bajom van énis eladóm és nem annyiért amennyiért vettem.
2017. okt. 31. 13:22
 12/48 anonim ***** válasza:
85%

11, de nem ezt írtad

Ha kereskedelmi céllal rendel, magyarán hogy tovább adja, az adóköteles tevékenység.

2017. okt. 31. 13:24
 13/48 anonim ***** válasza:
72%

havi 150 aztán tényleg olyan rengeteg hogy el kell titkolni :DDD

vedd meg amit szeretnél és mondjad a tesódnak hogy kamu kínai replika aztán kész, 150ből szart se kapsz ami feltűnő

2017. okt. 31. 13:25
 14/48 anonim ***** válasza:
11%
9. Tanuld meg, nem adócsalás. A kereskedelem igy működik.
2017. okt. 31. 14:22
 15/48 anonim ***** válasza:
64%
A kamus meg ül és röhög, hogy ti egymást gyilkoljátok!:(
2017. okt. 31. 14:30
 16/48 anonim ***** válasza:
43%
16, el vagy tévedve.
 17/48 anonim ***** válasza:
23%

Ki elől szeretnéd eltitkolni??

Nem lehet megoldani, hogy ne a számládra menjen a pénz?

Valamilyen webshop?

18/48 anonim ***** válasza:
86%

A szüleid miatt izgulsz? Csak nehogy egyszer NAV bácsi kopogtasson.

Tényleg azt hiszitek, hogy 150ezer havi jövedelem után nem kell adózni? Lehet adni-venni vaterán meg jófogáson dolgokat adózás nélkül, de nem üzletszerűen.

2017. okt. 31. 14:36
 19/48 anonim ***** válasza:
67%

Jó kérdés. Én is titkoltam egy ideig, amikor volt pluszpénzem (amikor csak megneszelték, hogy van pénzem, elvették tőlem vagy beosztották, hogy mire költhetem el, amikor 18+-osan éltem velük egyetemistaként... kellett az a francnak... amúgy meg nem szorultak volna rá, jól kerestek, és engem sem tartottak el teljesen... gyakorlatilag a rezsit fizették, kaját is magamnak vettem). Mondjuk én ált. olyan dolgokra költöttem pont ezért, amik nem annyira szembetűnőek és visszakövethetőek. Pl. inkább nyaralásra meg nem olyan márkás cuccokra, amik nagyon ismertek.

Kérdés, mit akarsz venni. Nem várhat addig, amíg nem tudsz elköltözni? Meg egyáltalán, hány éves vagy?

Pl. márkás ruhákat nem vennék a helyedben, azzal simán lebuksz, és nem éri meg csak azért, mert rá van írva az, hogy Adidas. Ha mégis van vmi, amit kinéztél, akkor mondd azt, hogy nyereményjátékon nyerted vagy megrendelted a replikát aliexpressről.

(amúgy meg az tök hülyeség, hogy ami nem kp-ban jön, az mind adómentes... nyilván a kérdező is tisztában van vele, hogy nem 100%-osan legális, mert nem adózik. Én ilyen esetben azért nem kárörvendenék itt, hogy jaj, majd ráküldöm a NAV-ot, mert az már jó, hogy vmit megdolgozik a pénzéért, ha nem lopta. Amúgy alig van ember Mo.-n, aki nm szerez néha pénzt adómentesen, és mindent bevall...)

2017. okt. 31. 14:46
 20/48 anonim ***** válasza:
15%
600.000 forintig azt csinál amit akar. Addig nem adócsalás.
2017. okt. 31. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!