Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El kellene-e mondania a...

El kellene-e mondania a szüleninek egy 15 éves lánynak azt, hogy tübb, mint 3 éve úgy érzi, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés

Ha a szülők a megjegyzésekből ítélve elítélik az ilyemit és a kapcsolatuk amúgy sem a legjobb és nem is túl őszinte.

És még semelyik nemmel nem volt kapcsolata.

(Magamról beszélek, de ez most lényegtelen)

2017. okt. 27. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
#8-9-es: Miért, szerinted azok, akik most meleg/biszex felnőttek ők soha nem voltak meleg/biszex 11-12 gyerekek? Ők talán már 18 évesen jöttek világra? Vagy egészen 18 éves korukig heterók voltak, aztán a 18. szülinapjukon kaptak egy levelet, amelyben az állt, hogy "Gratulálok! Ön mostantól a szexuális kisebbségekhez tartozó állampolgár!" és másnap már szakítottak is az ellenkező nemű párjukkal és váltottak a saját nemre? Szerinted ez így működik?
2017. okt. 28. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Felesleges szerintem. Csak felesleges konfliktust generálnál vele. Ha majd egyszer komolyabb kapcsolatod lesz azonos neművel, ráérsz akkor elmondani.
2017. okt. 28. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha úgy tűnik, elítélik, és amúgy sem a legjobb a kapcsolatotok, akkor semmiképp. Majd ha lesz barátnőd, max majd akkor mondd el nekik, hogy mi van.

És az, hogy 3 éve érzi úgy a kérdező, nem hiszem, hogy kíváncsiság, én csak fél éve vagyok így vele, és ez sem az. Tudom, hogy elfogadnának, de amíg nincs barátnőm, nem mondom el nekik, mert feleslegesnek érzem.

15

2017. okt. 29. 13:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Biszexuális vagyok és nem mondtam el a szüleimnek. Nem vagyok annyira jó kapcsolatban még anyuval sem, az apámmal meg pláne. Meg egyébként sem, nem érzem úgy, hogy annyira rájuk tartozna. Kicsit félek is hogyan fogadnák. Közeli barátok és a párom tudja, elfogadják.

A szüleimnek akkor mondanám el, amikor már biztos lennék egy lánnyal való kapcsolatomban. Úgy hozta az élet, hogy erre még nem került sor.

Ha te úgy érzed, hogy nagyon kikívánkozik, akkor beszéld meg előbb a legjobb barátnőddel. Nekem ez sokat segített, amikor először szerettem bele egy másik lányba.

23/n

2017. okt. 29. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!