El kellene-e mondania a szüleninek egy 15 éves lánynak azt, hogy tübb, mint 3 éve úgy érzi, hogy biszexuális?
Ha a szülők a megjegyzésekből ítélve elítélik az ilyemit és a kapcsolatuk amúgy sem a legjobb és nem is túl őszinte.
És még semelyik nemmel nem volt kapcsolata.
(Magamról beszélek, de ez most lényegtelen)

Szia!
Szerintem ez csak tinédzserkori kíváncsiság. Várj vele egy kicsit még.

3 év az neked csak kíváncsiság első? :D
Szerintem ne mondd el, ha nincs amúgy se jó kapcsolatotok... Majd ha esetleg lesz egy párod (és lány), akkor ülj le velük beszélni.
Barátnőm bevallotta anyjának 16 évesen. Az lett belőle, hogy annyira összevesztek, hogy az apjánál lakik kerek 1 éve. (Elvált szülők)

A helyedben én nem mondanám el, addig, amíg nincs barátnőm, vagy nem alakul egy lánnyal semmi.
Egyébként átérzem a helyzeted, a mi viszonyunk nem kifejezetten rossz, de nem olyan, hogy elmondjam nekik. Úgy vagyok vele, hogy amíg nincs úgymond aktualitása, addig felesleges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!