Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El kellene-e mondania a...

El kellene-e mondania a szüleninek egy 15 éves lánynak azt, hogy tübb, mint 3 éve úgy érzi, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés

Ha a szülők a megjegyzésekből ítélve elítélik az ilyemit és a kapcsolatuk amúgy sem a legjobb és nem is túl őszinte.

És még semelyik nemmel nem volt kapcsolata.

(Magamról beszélek, de ez most lényegtelen)

2017. okt. 27. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%

Szia!

Szerintem ez csak tinédzserkori kíváncsiság. Várj vele egy kicsit még.

2017. okt. 27. 23:22
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

3 év az neked csak kíváncsiság első? :D

Szerintem ne mondd el, ha nincs amúgy se jó kapcsolatotok... Majd ha esetleg lesz egy párod (és lány), akkor ülj le velük beszélni.

Barátnőm bevallotta anyjának 16 évesen. Az lett belőle, hogy annyira összevesztek, hogy az apjánál lakik kerek 1 éve. (Elvált szülők)

2017. okt. 27. 23:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Bár a megjegyzésekből anyánál azt veszem észre, hogy egy srácnak se örülne. Apám meg igazából tojik rám, attól, hogy együtt élünk.
2017. okt. 27. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem jó a kapcsolatotok akkor ne mondd el. Ha majd lesz barátod / barátnőd, ráérsz ezzel foglalkozni...
2017. okt. 27. 23:56
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Sigmund Freud elmélete szerint minden ember biszexuális lesz élete egy szakaszában

[link]

2017. okt. 27. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

A helyedben én nem mondanám el, addig, amíg nincs barátnőm, vagy nem alakul egy lánnyal semmi.

Egyébként átérzem a helyzeted, a mi viszonyunk nem kifejezetten rossz, de nem olyan, hogy elmondjam nekik. Úgy vagyok vele, hogy amíg nincs úgymond aktualitása, addig felesleges.

2017. okt. 27. 23:59
 7/14 anonim válasza:
16%
Tinedzser vagy.. csupan kivancsisag.! Verd ki a fejedbol ezt hulyeseg! Arra gondolj kesobb hogy nezel a gyerekwid szemebe!
2017. okt. 28. 00:21
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Na persze. Egy meleg 11-12 éves.
2017. okt. 28. 01:25
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Akarom mondani biszex.
2017. okt. 28. 01:27
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Én 8 évvel idősebb vagyok nálad,de otthon nem coming outoltam,mert az én szüleim elég gyöpös agyúak.
2017. okt. 28. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!