Szerintetek ideje már vagy ezzel nagy terhet teszek a lányomra?
Sorházban lakunk, a lányomék a szomszédaink. Nagyon jó így szerintem, eddig közösen főztünk, amíg dolgozott vagy én dolgoztam szinte a másik főzött és akkor vittünk át egymásnak. Jelenleg gyeden van mert 2 hónapos az unokám, eddig szinte én főztem heti 1-2 alkalommal főzött ő. Most viszont ma reggel átjött az unokámmal és elmondtam neki hogy szeretném ha külön "koszton" lennénk nekünk de hozzanak és én sem viszek át ételt, esetleg őt megkínálom de a párjának nem adok. Egyrészt a lányomat sem tiszteli. Valamelyik nap én ott voltam mikor össze vitáztak és mondta a vejem hogy majd a szabadidődben megcsinálod...mert a lányom megkérte hogy sepregessen és mosson fel! Na szóval amikor közöltem ezt a tényt hogy mit akarok, el sírta magát, elvileg azért mert ő éppen átjött és már rátámadtam. Szerintetek most ez rossz volt tőlem?? Én úgy érzem.
Egyébként sajnos az unoka is nagyon ölbe baba alig lehet tőle csinálni bármit, egésznap nem is alszik és még nincs úgy el magában.

Pont akkor hagysz fel a segítséggel, amikor a legnagyobb szüksége volna rá. Ezt aki ésszel él és legalább egy pici gyereket ellátott, az világosan látja.
Most te vagy nem élsz elég ésszel, vagy szándékosan szúrsz ki a lányoddal. Egyik sem túl fényes kilátás.

utálhatod, de ő a lányod férje, és ha ő megunja az utálatot, akkor cuccol a család és mennek el a szomszédból.
amúgy lányod miért nem utálod? ő szült egy ilyen embernek

"utálom, megis mondtam a lányomnak "
Azután majd ha megunja a pasasas -mert mondjuk van némi önérzete- és ott hagy titeket a francba, fogtok rendesen csodálkozni... majd felocsúdás után szidni, hogy milyen szemetek a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!