Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ideje már vagy...

Szerintetek ideje már vagy ezzel nagy terhet teszek a lányomra?

Figyelt kérdés

Sorházban lakunk, a lányomék a szomszédaink. Nagyon jó így szerintem, eddig közösen főztünk, amíg dolgozott vagy én dolgoztam szinte a másik főzött és akkor vittünk át egymásnak. Jelenleg gyeden van mert 2 hónapos az unokám, eddig szinte én főztem heti 1-2 alkalommal főzött ő. Most viszont ma reggel átjött az unokámmal és elmondtam neki hogy szeretném ha külön "koszton" lennénk nekünk de hozzanak és én sem viszek át ételt, esetleg őt megkínálom de a párjának nem adok. Egyrészt a lányomat sem tiszteli. Valamelyik nap én ott voltam mikor össze vitáztak és mondta a vejem hogy majd a szabadidődben megcsinálod...mert a lányom megkérte hogy sepregessen és mosson fel! Na szóval amikor közöltem ezt a tényt hogy mit akarok, el sírta magát, elvileg azért mert ő éppen átjött és már rátámadtam. Szerintetek most ez rossz volt tőlem?? Én úgy érzem.

Egyébként sajnos az unoka is nagyon ölbe baba alig lehet tőle csinálni bármit, egésznap nem is alszik és még nincs úgy el magában.

2017. okt. 26. 12:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem épp itt az ideje annak, hogy a lányod megálljon a saját lábán.
2017. okt. 26. 12:44
 2/25 anonim ***** válasza:
60%

lányod, ha felnőtteskedik férjjel meg gyerekkel, akkor főzzön magukra.

nem kell egymásnak főzni, menjél nézd meg az unokád vagy vigye át.

a házasságukhoz semmi közöd, ha lányodnak nem tetszik, tegyen ellene.

gyereknek meg napirend, mert semmit nem lehet majd csinálni egész nap.

2017. okt. 26. 12:44
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

Hát először is, a fa járóka szuper találmány, felállítja a nappali közepébe a gyerek is látja őt, és Ő is tud rá figyelni miközben főz, vasal vagy bármi. Azért mert a gyerek fent van nem kell folyamatosan ölben lennie.

De, hogy a kérdésedre válaszoljak.... maximálisan értem, miért akarod változtatni a dolgokat. (Remélem nem kiabálom le, de várhatóan nem is fognak hosszan együtt maradni, hacsak a lányod nem hódol be sajnos neki.)

Jogos a döntésed, de az is igaz, hogy nem a vejeden álltál bosszút, még csak nem is neki fáj a döntésed, hanem a lányodnak. Nem tudom én adott szituban meg tudnám-e ezt lépni, pedig maximálisan érthető.

2017. okt. 26. 12:48
 4/25 anonim ***** válasza:
46%
Hát biztosan könnyebbség volt neki hogy te főztél.De! Meg kell tanulni beosztani az idejét mi lenne ha nem laknátok egymás mellett? Most rosszul érzed magad de hidd el jót tettél vele.
2017. okt. 26. 12:50
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

Lehet nem érti, miért pont most. Eddig ez jól működött, most hirtelen változtatnál.

Vagy rossz napján találtad meg.

Tegye a babát hordozókendőbe, akkor a baba pihen, jól érzi magát és közben a lányod is tud haladni a dolgaival.

2017. okt. 26. 12:53
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Pont most?

Hát nálunk pont akkor segített anyu főzéssel, amikor pici volt a baba. Mert akkor volt rá szükségem.

Szerintem az nagyon gáz indok, hogy nem akarod, hogy a párja egyen a főztödből. Ezzel nem a párjával szúrsz ki, hanem a lányoddal.

A baba meg mivel még csak 2 hónapos nem csoda, hogy nincs el magában és leginkább az anyukája közelségére vágyik.

2017. okt. 26. 12:53
 7/25 anonim ***** válasza:
52%
Miért tennél terhet a lányodra azzal, ha szembesül a külön család fenntartásával együttjáró feladatokkal ??
2017. okt. 26. 13:04
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Miért gondoljátok, hogy nem önálló a lány? Nemcsak az anyuka főzött, hanem a lány is főzött nekik.
2017. okt. 26. 13:05
 9/25 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy én értem rosszul, de eddig KÖLCSÖNÖS volt a dolog. Tehát nem csak a kérdező főzött nekik, hanem felváltva.
2017. okt. 26. 13:06
 10/25 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sem az időzítésed, sem a magyarazatod nem korrekt. Egyébként ez a megfogalmazás, meg gondolkodás nem egy nagymamára utal. Nagyon infantilis vagy.
2017. okt. 26. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!