Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vannak ilyen szülők?...

MR.X. kérdése:

Miért vannak ilyen szülők? Miért ilyen az ember? (A szülői természetet vizsgálom. ) Normálisan, több mondatos, helyesírással megáldott válaszokat várok!

Figyelt kérdés

Gondolkodtam ezen a témán rengeteget.

Miért terrorizálja,testileg/lelkileg, akár öli meg az ember a saját gyerekét?

Még a legutolsó féreganya is annyira védi a kisférgeit, hogyha nincs más, akkor a saját testéből/húsából eteti őket!

Bármilyen állat a haláláig védené az utódait! (Vaddisznó, medve, farkas stb...Csak némelyik ember nem. És ezt nem értem! Hogy egyedül az ember képes csak erre is, hogy megöli a gyermekét(pl.: tatai gyilkos anya)! :/ Mégegyszer leírom a kérdést: Miért képes ilyenre az ember mint szülő? Hiszen ellentmond minden szülői ösztönnek, természeti törvénynek!!!

2017. okt. 16. 22:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
11 es vagyok. azert mert nem szeretem a gyerekeket nem gondolnam hogy "torz" vagyok semmifele teren. manapsag sokan szulnek csak azert hogy megfeleljenek a csalad vagy a tarsadalom elvarasainak. a ferjemmel evtizedek ota fantasztikus a kapcsolatunk es nem hianyzott soha belole egy harmadik szemely. azonkivul nem szeretem az uvolto csecsemoket a szaros pelenkakat es az osszes ezzel jaro kellemetlenseget. az eletformamba nem ferne bele es a ferjem se gyerekparti . a maseval elvan par orat (ha az anyja is ott van a gyereknek) de o is inkabb a kenyelmet preferalta mindig a gyerek helyett.a kulonbseg annyi hogy en bevallom hogy nem szeretem a gyerekeket masok meg titkoljak sokan. termeszetesen artani nem lennek kepes egynek sem de arra sem vagyok hajlando hogy penzeket meg egyebet aldozzak az ilyen olyan ehezoknek meg haborus menekulteknek stb. nem igazan erdekel ez a problema oldjak meg azok akik ezt hivatasuknak erzik.
2017. okt. 20. 09:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

11-es félreértettél - semmi probléma, hogy nem akartok gyereket és nem azért torz és beteg a szemléleted, mert nem teszel eleget az elvárásoknak.

Sőt, nem is értem az "elvárásokat" az egész világon mérhetetlen túlnépesedés van, katasztrófába torkolló, úgyhogy jobb, ha aki nem vágyakozik gyerekre, nem hoz a világra. Ezért inkább dicséret illet meg.

Tehát nem ezért beteg és torz, hanem aki gyűlöli, nem szereti, megveti a másik embert, az embereket, az állatokat, a növényeket, az torzulást szenvedett. Gyógyítandó.

Bármily hihetetlen a gyerek ember és nem szarospelenka termelő.

Csak még ráadásul kiszolgáltatott az embereknek, mint az állatok, a növények, a fák, a Föld, a világ.

2017. okt. 20. 10:29
 23/24 anonim ***** válasza:
az allatokat imadom nekem is van nem is keves, menhelyrol mentett es vasarolt allatok is, sot anyagilag is allandoan tamogatok allatokat vilagszerte es a kornyezetvedelemmel is ugyanigy vagyok. nem GYULOLOM a gyerekeket egyszeruen nem foglalkozom veluk. a nem szeretes es a gyulolet messze tavol all egymastol. idegesitenek, az allatokkal szemben amit erzek szeretetet onfelaldozast turelmet sose ereztem egyetlen gyerekkel szemben sem. sok pici allatot felneveltem tobb evtizede foglalkozom ezzel kezdve a par oras kakadu fiokatol az ujszulott baranyig, es elso perctol fogva vegtelenul szerettem mindegyiket. a csecsemo gyerek mint olyan idegenkedest valt ki belolem ezert a tarsasagunk is olyanokbol tevodik ki akik szinten gyerektelenek. nem vagyunk mar fiatalok szoval ez nem uj keletu dolog nalunk. mindenkinek maskent teljes az elete.
2017. okt. 24. 06:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Aki igazán szeretne gyereket, ahogy én is, sosem lenne képes ilyesmire. Engem maga a gondolat is, hogy ártsak neki (nemhogy megöljem!), borzalmasan fájdalmas érzéssel tölt el.
2017. okt. 26. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!