Miért vannak ilyen szülők? Miért ilyen az ember? (A szülői természetet vizsgálom. ) Normálisan, több mondatos, helyesírással megáldott válaszokat várok!
Gondolkodtam ezen a témán rengeteget.
Miért terrorizálja,testileg/lelkileg, akár öli meg az ember a saját gyerekét?
Még a legutolsó féreganya is annyira védi a kisférgeit, hogyha nincs más, akkor a saját testéből/húsából eteti őket!
Bármilyen állat a haláláig védené az utódait! (Vaddisznó, medve, farkas stb...Csak némelyik ember nem. És ezt nem értem! Hogy egyedül az ember képes csak erre is, hogy megöli a gyermekét(pl.: tatai gyilkos anya)! :/ Mégegyszer leírom a kérdést: Miért képes ilyenre az ember mint szülő? Hiszen ellentmond minden szülői ösztönnek, természeti törvénynek!!!
11-es félreértettél - semmi probléma, hogy nem akartok gyereket és nem azért torz és beteg a szemléleted, mert nem teszel eleget az elvárásoknak.
Sőt, nem is értem az "elvárásokat" az egész világon mérhetetlen túlnépesedés van, katasztrófába torkolló, úgyhogy jobb, ha aki nem vágyakozik gyerekre, nem hoz a világra. Ezért inkább dicséret illet meg.
Tehát nem ezért beteg és torz, hanem aki gyűlöli, nem szereti, megveti a másik embert, az embereket, az állatokat, a növényeket, az torzulást szenvedett. Gyógyítandó.
Bármily hihetetlen a gyerek ember és nem szarospelenka termelő.
Csak még ráadásul kiszolgáltatott az embereknek, mint az állatok, a növények, a fák, a Föld, a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!