Miért vannak ilyen szülők? Miért ilyen az ember? (A szülői természetet vizsgálom. ) Normálisan, több mondatos, helyesírással megáldott válaszokat várok!
Gondolkodtam ezen a témán rengeteget.
Miért terrorizálja,testileg/lelkileg, akár öli meg az ember a saját gyerekét?
Még a legutolsó féreganya is annyira védi a kisférgeit, hogyha nincs más, akkor a saját testéből/húsából eteti őket!
Bármilyen állat a haláláig védené az utódait! (Vaddisznó, medve, farkas stb...Csak némelyik ember nem. És ezt nem értem! Hogy egyedül az ember képes csak erre is, hogy megöli a gyermekét(pl.: tatai gyilkos anya)! :/ Mégegyszer leírom a kérdést: Miért képes ilyenre az ember mint szülő? Hiszen ellentmond minden szülői ösztönnek, természeti törvénynek!!!
11 te sajnálatosan egy torz, természetellenes lélek vagy, de nem gazember, ha neked jó, élj így, sokat vétettek ellened a neveléssel, de ha akarsz,azon túl tudnál nőni.
De a kérdés nem erre irányult, hanem kimondottan gazságokra 7-ben és 9-ben a válasz.
" nem kellene mindenkinek szülni, ő is csak azért tette, mert "ezt kell tenni", "ez az élet rendje"...
Arra ilyenkor nem gondoltok, hogy a test a nemi érés után folyamatosan, évtizedeken át, hónapról-hónapra jelez - máshol annyira szeretitek mondani, hogy "működik a kémia" - a test vágyakozik és a maga módján ki is fejezi hogy utódot akar. A tudattal ezt lehet átírni, lehet "utálni" is, de mindenképp egy disszonancia van itt a test és a szellem közt.
Nem felejtettem el, és igazad is van, nem kellene ennyi gyerek, az egész világon mérhetetlen túlnépesedés van.
Ennek ellenére A TEST BIOLÓGIAI szempontból szinte SEMMIT SEM VÁLTOZOTT évezredek óta ( a brutális akcelerációt leszámítva): és arról írtam, hogy a test "üzenete " nincs összhangban a szellemi élettel ezeknél az embereknél.
A tudati túlemelkedést az "evolúciós " és egyéb szempontokon az jelzi: hogy nem akar gyereket és védekezik.
Az,hogy gyűlöli a kölköt, vagy hogy közösül össze-vissza és elveteti - az azt jelenti, hogy nem tudott túlemelkedni a testi indíttatásokon. Vagyis állati szinten él az emberi tudatával.
Én nem érzek magamban semmi anyai ösztönt és úgy érzem, hogy ha lenne gyerekem akkor se tudnám szeretni, nem érdekelne, nem foglalkoznék vele. Nyilván védekezem és nem volt még abortuszom, de ha teherbe esnék tuti nem tartanám meg. Valakinek nem való gyerek, mint pl. nekem, de mégis szül. Nagyon nagyon sok embernek nem való a gyerek, egy hülye autó vezetéséhez kell jogsi, egyetemhez érettségi, de gyereket szülhet bárki. A világ legegyszerűbb dolga a szaporodás, ahhoz nem kell ész, intelligencia. Szülői ösztön nincs mindenkiben, bennem sincs. Csak én teszek is azért, hogy ne legyek szülő.
25N
Utolso
De mitol borul el az elme? Hogy jut el valaki egy ilyen allapotba? Azert ez nem egy szokvanyos termeszetes dolog, mint egy gepnel a rovidzarlat. Es ezekben az elmeallapotokban is kepes egy ember meg mindig gondolkozni.
Hiszen az ilyen szulok tobbsege bortonbe kerul, igen ritka az amikor valakit beszamithatalannak nyilvanitanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!