A lányom kellemetlen izzadság szagú. Viszont nem merem neki megmondani, mert tudom, hogy nagyon megsértődne. szerintem nem nagyon használja az izzadásgátlóját. Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Sajnos a férjem is büdös, de azt már megszoktam, és nem is szólhatnék érte, mert ő keresi a pénzt.
Egy lánygyermek alapvető nevelési elvének kéne lenni az őszinteség és a testi higiénia megtanítása. Ez a kettő nálatok hiányzik.
"Lányom, büdös vagy, mint a pumaketrec, menj fürödni, utána pedig átbeszéljük a büdösséggátlók használati utasításait."
2017. okt. 17. 07:28
23/30 anonim válasza:
kerdezo te is budos vagy? es hogy fekszel le a budos ferjeddel? csipesz van az orrodon?
jezusuristen micsoda emberek vannak...;-(((
en 30 eve nem dolgozom de ha budos lenne a ferjem tuti nem tudnek egyutt lenni vele azert mert o keresi a penzt.
2017. okt. 17. 09:47
24/30 anonim válasza:
Ülj le vele és beszéld meg a tisztálkodást és az izzadásgátló alkalmazását.
2017. okt. 17. 10:27
25/30 anonim válasza:
Az utolsó mondatoddal elárultad, hogy kamu.
2017. okt. 17. 11:14
26/30 anonim válasza:
Nem szólsz neki, mert ő keresi a pénzt? 🤣 szép kis család. A párom néha végez fizikai munkát, alap, hogy magától megfürdik minden este, mondanom sem kell neki. Néha még így is viccesen megjegyzem, hogy húzzon a fürdőbe azonnal.
Érdekesek vagytok.
2017. okt. 17. 12:29
27/30 anonim válasza:
A kérdező jót röhögött a válaszokon,mert bizony a kérdés az egyértelműen kamu volt.:)
2017. okt. 17. 15:03
28/30 anonim válasza:
Utolsó! Sajna nem biztos, ismertem büdi családot. Sok igénytelen ember van...
2017. okt. 18. 10:06
29/30 anonim válasza:
Csak egy kicsit megy az ember a tömegközlekedéssel, és meg is tapasztalja, hogy mennyi igénytelen, büdös ember van a buszon pl.
2017. okt. 19. 03:06
30/30 anonim válasza:
A buszon,metrón,villamoson mintha csak a büdôs emberek utaznának!Sajnos a dezodor,kölni sem tünteti el a tisztátlanságot! Nekik ki fog szólni?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!