Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet kellemetlen szagú...

Mitől lehet kellemetlen szagú a lányom?

Figyelt kérdés

1 éves és 2 napja érzem,hogy nagyon fura az illata.

Minden nap fürrtedet,tiszák a ruhái,sose adok rá vissza használtat.

A lakás is tiszta,rendezett.

Sose éreztem még rajta.

Összefügghet az étkezésével? Mostanába azt eszi,amit mi is.

2015. júl. 28. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettetek spárgát? Az én gyerkőcöm pisije attól büdös lesz.
2015. júl. 28. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, spárgát csak ovatosan kell adni (legalábbis anyosom mindig ezt szajkozza :) ) illetve a brokkolitol is szuros a vizelet.
2015. júl. 28. 20:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem evett spárgát és nem a pisije büdi,hanem a bőre.
2015. júl. 28. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Esetleg valami hagymásat? Azt még felnőtt ember is tudja magából párologtatni 1-2 napig. :)

Várj 1-2 napot, aztán kérdezd meg a védőnőt, ha nem múlik.

2015. júl. 28. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányomnak néhány napja nagyon fura szagú lett a feje, hiába mostuk, nem segített. Aztán elmúlt, fogalmunk sincs mitől lehetett, talán csak a melegtől, vagy valami kajától.
2015. júl. 28. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Lányom 2 éves. Neki is fura szagú volt a feje talán még a böre is. Fürdött minden nap hajat is mostunk (pedig nincs sok) amint elmúlt ez a nagy meleg már nem éreztem rajta. Szerintem.a melegtöl volt.
2015. júl. 28. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
De mégis milyen szaga van, mihez hasonlít? A leírtakon kívül nekem sincs így ötletem. Talán új fürdető, sampon, étel, szúnyogirtó, vitamin (B)...
2015. júl. 29. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!