Kellemetlen illatú a 2 és fél éves lányom. Mit csinálhatnék még?
Csak a gyerek büdös a ti testetek a ti ruháitok nem?
ugyértem egy lakásban laktok és akkor irreális hogy Ti nem vagytok rossz szagúak.
Nem lehet hogy csak terhes vagy és emiatt érzed furcsának?
más / férj- / nem érzi???
A mi bőrünk teljesen normál illatú, néha direkt szagolgatjuk egymást a párommal. Még sokszor meg is jegyzi, hogy én milyen jó illatú vagyok és én is meg szoktam neki jegyezni mert így is van.
Nem vagyok terhes, úgyhogy lövésem sincs.
Érdemes vajon ezért elmenni orvoshoz?
Ja és az apja is egyetért abban, hogy nem jó illatú a kicsi :(
(Mással nem igazán van mert messze lakunk a szülőktől.
Érdemes gyermekorvosnak beszélni erről, mert anyagcserezavar is állhat a háttérben. Amúgy megszagolhatja a nagyszülő is, annyira messze csak nem laknak, hogy 2 év alatt ne látták volna párszor... a szüleim 160 km-re laknak, de min. 1-2 havonta találkozunk.
Nincs valami rejtett elutasítás a háttérben? Amúgy minden rendben van vele, jól kijöttök, nem okozott zavart az életetekben az érkezése?
2000 km-re laknak, évente 1 hetet találkoznak.
Nem volt semmi gond, vártuk őt, szeretjük, babusgatjuk, testvért is tervezünk neki. Akkor lehet, hogy tényleg az a legjobb ha megnézetem, hátha valami más állhat a háttérben, minthogy szimplán ez az alap illata a bőrének.
Mindenképp érdemes utánnanézni.
Remélem megoldódik a gond!
Én is :(
Köszönöm, hogy írtatok, megerősítettetek abban, hogy meg kéne nézetni. Ha valakinek még van egyéb ötlete azt is szívesen várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!