A lányom kellemetlen izzadság szagú. Viszont nem merem neki megmondani, mert tudom, hogy nagyon megsértődne. szerintem nem nagyon használja az izzadásgátlóját. Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Sajnos a férjem is büdös, de azt már megszoktam, és nem is szólhatnék érte, mert ő keresi a pénzt.
Az izzadásgátló nem old meg semmit, ne kínozd vele szegényt. A csokoládé, édességek, üdítők viszont remekül hozzájárulnak a testszaghoz, míg a rostok, zöldségek, gyümölcsök csökkentik.
2017. okt. 16. 23:10
12/30 anonim válasza:
"de azt már megszoktam, és nem is szólhatnék érte, mert ő keresi a pénzt." Esti kamu be ne vegyétek lol
2017. okt. 16. 23:14
13/30 anonim válasza:
Jó példát mutatsz a lányodnak, hogy hogyan csinálj belőle is egy rabszolgát, aki mindent tr, csak azért mert te lusta voltál tanulni ezért ő kénytelen eltartani mert a kutyának sem kellenél. Én nem tartom el teljesen saját magam, de simán szólok szüleimnek ha büdösek, nincs ezzel gond, de ha neked igen, akkor nagy gondok vannak a kommunikációval is. Értelmes család vagytok, mondhatom.
2017. okt. 16. 23:22
14/30 anonim válasza:
Én simàn megmondtam apunak is, hogy büdös.
Tiszteletlenség ide vagy oda. Elmagyaràztam, hogy nem azt a kort éljük, amiben ő nőtt fel. A tusfürdő megfizethető, fürdőszobànk van. A fogmosásnàl is ràszóltam, hogy nem fél perc az egész. Ha mentün valahovà,akkor razziàztam az izzadásgátlóval és a parfümmel, amit én vettem.
2017. okt. 16. 23:37
15/30 anonim válasza:
Ha te érzed, akkor mások is érzik. Neked kell megmondanod neki, ha nem akarod, hogy ebből problémája legyen a későbbiekben.
2017. okt. 16. 23:39
16/30 anonim válasza:
Ez enm vicc. Szerintetek a boltokban ahol vásároltok, a szórakozóhelyeken, a moziban, éttermekben ahol büdös emberekkel találkoztok.. szerintetek nincs családjuk? Van csak senki nem mondja meg nekik hogy büdösek. Kérdező, mondd meg nekik. Inkább te mint ogy mindenki meneküljön. Mondd el, ez van. Ők lehet nem érzik.
2017. okt. 16. 23:40
17/30 Picur888 válasza:
Minél hamarabb beszélj vele erről.
Nekem is megmondta anno anyum, amikor izzadság szagom volt, mamám is mindig mondta, hogy nagyon figyeljek erre.
Jobb, ha Te beszéled ezt meg vele, ne várd meg, amig az osztály társai kezdik el piszkálni. :)
24/N
2017. okt. 16. 23:47
18/30 anonim válasza:
Olyan budos vagy mint egy tornazsak, igy mondd nekije
2017. okt. 17. 02:21
19/30 anonim válasza:
remélem, hogy a lányod legalább jó tanuló, mert így őt is csak akkor fogja elviselni a férje, ha ő keresi a pénzt :D
2017. okt. 17. 03:05
20/30 tyttöö válasza:
Betegség is állhat a kellemetlen testszag hátterében. Én megbeszélném a lányommal ezt a helyzetet, s ha ennek a hatására sem lenne "rózsásabb" a helyzet, akkor orvoshoz mennék vele (bár attól függ, hogy hány éves).
Vannak barátai?
Én úgy lennék ezzel, hogy egy picit én sértsem meg a lelkét azzal, hogy őszintén elbeszélgetek vele ezzel a kínos dologgal kapcsolatban, minthogy a kortársai gúnyolják, nevessék ki, s ezzel megalázó helyzetet éljen át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!