Ti mit gondoltok arról, hogy most hogy végre elkezdek fogyózni azon kell aggódnom hogy anyukámnak nem lesz pénze olyan tempóban új nadrágot venni ahogy fogyok?
Figyelt kérdés
Anyukám nem dolgozik, 4-en vagyunk testvérek, apukám meghalt. Nagyapám ad nekünk 200 E forintot havonta, + családi pótlék, + özvegyi nyugdíj nem éppen sok amiből élünk.
16/L
2017. okt. 15. 14:22
11/14 anonim válasza:
Szia.
Én kb. 4-5 kiló után vettem új gatyát. Addig övvel is tök jó volt a régebbi.
Szerintem ez ne tartson vissza a fogyásban. Turkálóban, outletekben vannak olcsón nadrágok.
Ha már most heti 300-500 Ft-ot elteszel magadnak, mire igazán méretet kell váltanod, lesz pénzed gatyára :)
Hajrá a fogyáshoz. Ügyes vagy, hogy így elhatároztad, példás dolog.
12/14 anonim válasza:
Nem stimmel a pénz sehogy sem...
200ezret ad papád
12ezerX4 családi
35ezerX4 árvaellátás (pontosan nem tudom, mert függ apukád fizujához. De minimum ennyi )
20-30ezer özvegyi
Így azért már nem is olyan kevés...
13/14 A kérdező kommentje:
Egész pontosan ameddig a legkisebb tesóm nem volt még 8 éves, havi 480 ezerből, most pedig 457 ezer forintból élünk egy hónapban. Anyukám úgy van vele, minnél több pénzt félre kell tenni, így többször is volt már hogy végre kifogytam egy nadrágból, és nem akart újat venni. De mostmár tényleg elhatároztam magam a lefogyásra. Amugy turiban nagyon nehéz találni pont olyan méretre rendes testhezálló gatyát, ott nincsenek méretek szerint gatyák.
2017. okt. 17. 19:06
14/14 anonim válasza:
Azért a ruhákat ne add el,mert ha jojóeffektus lesz, akkor vehetsz drága pénzért ismét bővebb ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!