Mit gondoltok arról, hogy a szüleitek kopogás nélkül jönnek be a szobátokba?
Miért laksz náluk?
Szerintem már kisiskolás korban is illik kopogni a gyerek ajtaján, ez egyszerüem alapvetö dolog lenne mindenki részéröl (természetesen a gyerek is kopogjona szülök szobájánál).
De ha nálatok "nem-tizenéves" korodig nem szokták meg, akkor nem is fogják, ezért ilyenkor okosabb külön költözni.
Zárd be az ajtót. (Ha nincs kulcs/zár akkor cserélj zárat)
Mindent megold. Szerintem érthető,hogy szeretnél egy kis privátszférát,főleg felnőttként, ha meg ők nem tartják ezt tiszteletben, akkor ez semmivel se tiszteletlenebb válasz erre.
B megoldás: Költözés. Nyilván ezt könnyű mondani,mert drágább és sok szempontból kényelmetlenebb megoldás,de üdvözöllek a felnőttéválás rögös útján! :)
Sok sikert!
Nem élek szülőkkel, de anyukám sosem kopogott, mai napig sem teszi ha pár napot nálunk van..
Én meg gyerekem szobájába sem lépek be kopogás nélkül, és ő sem hozzánk :)
Fizess lakbért nekik, és onnantól az a te szobád, azaz engedélyed nélkül senki nem léphet be. Ha már ennyire nem vagytok jó viszonyban.
Nálam pl sosem volt gond, hogy kopok-e valaki vagy nem.
Általában az ajtóm legalább résnyire nyitva van. Ha nincs, akkor "ne zavarjon senki". Bár ettől függetlenül hozzám is kopognak még nyitott ajtó mellett is, illetve én is kopogok mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!