Miert olyan nagy keres, hogy ne jojjenek be a szobamba kopogas nelkul?
Nem ertem, komolyan. Annyiszor kertem oket, hogy ha akarnak valamit, akkor kopogjanak, varjak meg mig szolok, hogy jojjenek be es csak akkor jojjenek. De nem. Ok egyszeruen csak benyitnak. Nem azert mondom, mert barmi titkolnivalom van, de volt,hogy tornaztam, es benyitnak, vagy pont oltozom, keszulodok, esetleg vettem egy uj ruhat es probalom, erre ok bejonnek.
L
Nincs zaram. Beleprobaltam egyet, de nem megy vele. Nem tudok Wcn rajuk nyitni, mert van zar.
Mikor megkertem oket, hogy akkor tegyenek nekem zarat fel voltak haborodva, hogy minek nekem az.
1# hülyeségeket beszél...
Ha nincs zárad akkor fogod magad, bemész az obi,praktiker,ikea valahova, és veszel egyet. Nem nagy dolog felrakni. Ennyi.
ha nincs zárad vegyél egyet, ha az ajtó úgy van kialakítva, hogy nem megy bele zár akkor vegyél tolózárat...
vagy lehet egy sima "KOPOGJ!!!" felirat elég lenne az ajtóra...
23F
Többféleképpen kezelhető a helyzet. A drasztikus az, hogy magadra zárod (ha zárható) az ajtót és akkor megszokják, hogy nem lehet csak úgy benyitni. Ha nem zárható, akkor tegyél eléje közel egy széket, aminek automatikusan nekicsapják az ajtót nyitáskor.
Finomabb és humorosabb, ha az ajtóra ragasztasz egy papírt, hogy "Belépés előtt kéretik kopogni" vagy valami hasonlót. Ha rajzolsz is valami odaillőt, az még jópofább. Vagy úgy is megfogalmazhatod, hogy "Vigyázat, harapós (lány)kutya! Belépés előtt kérjük, kopogjon!"
Egy egyszerű kallantyú is megteszi:
Ha befelé nyílik az ajtód (valszeg igen), egyszerű ékkel is megakadályozhatod, hogy bárki belépjen. És persze mindenképp tegyél ki táblát, hogy kopogjanak.
Sehogy. Ez van. A "te" szobad, az o lakasuk resze, amiben oda mennek ahova akarnak.
Mar az is nagy szo hogy sajat szobad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!