Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert olyan nagy keres, hogy...

Miert olyan nagy keres, hogy ne jojjenek be a szobamba kopogas nelkul?

Figyelt kérdés

Nem ertem, komolyan. Annyiszor kertem oket, hogy ha akarnak valamit, akkor kopogjanak, varjak meg mig szolok, hogy jojjenek be es csak akkor jojjenek. De nem. Ok egyszeruen csak benyitnak. Nem azert mondom, mert barmi titkolnivalom van, de volt,hogy tornaztam, es benyitnak, vagy pont oltozom, keszulodok, esetleg vettem egy uj ruhat es probalom, erre ok bejonnek.

L

2016. ápr. 1. 10:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
16%
Nem értelek. Ki elől szégyelled magad? Egy ruha próba nem olyan nagy dolog, vagy a torna, de bármi más se. De amúgy se hiszem el hogy ezt kell egész nap csinálnod. Vagy a masztizásba zavarnak meg? Azt meg neked kell figyelned hogy mikor lehet. De amit írnak hogy nem a tiéd a lakás. Majd ha neked lesz azt csinálsz benne amit akarsz, te leszel a főnök ott.
2016. ápr. 1. 11:12
 12/25 anonim ***** válasza:
21%

9: "Attol meg, hogy az o hazuk nekem is lehet terem"

Persze hogy lehet, sot, kellene is hogy legyen. De ez nem valtoztat azon, hogy az o joindulatukon mulik.

2016. ápr. 1. 11:12
 13/25 anonim ***** válasza:
12%
Miért jönnek? Az okot küszöböld ki. Végezd el rendesen és időben a rád szabott házimunkát. :) Ne ordítson a zene. :) Ha vacsora előtt a tányérokkal csörömpölnek akkor meg ne öltözz, mert úgyis jönnek szólni, hogy kaja van.
2016. ápr. 1. 11:28
 14/25 anonim ***** válasza:
7%
Le lehet pontozni, de tényleg az ő lakásuk. Nem te mondod meg mit csinálhatnak benne. Szerintem is örülhetsz a külön szobának.
2016. ápr. 1. 11:34
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Miért kell azt erősíteni egy gyerekben, hogy az ő neve kuss, és örüljön ennek meg annak, és a szülők az istenek, és neki pofa lapos?

Az én anyám se tudott sose kopogni, rémes, mikor rám törte az ajtót, édesapám mindig kopogtatott, mivan ha öltözöm, vagy bármit csinálok? Igenis kell a magán szféra, és ha az az ő lakása, és szabad bejárása van, még át is kutathatja a dolgaim, mert azok is az övéi, vagy mi? Nem szabad egy gyerekben azt tudatosítani, hogy ő a szülő "tulajdona", vele bármit megtehet a szülő, mert nem. Egyensúly kell. Amúgy sem értem miért esik nehezére valakinek kopogni, ez szimplán presztízs kérdés. Ennyire nem tiszteli valaki a saját gyermeke kérését?

2016. ápr. 1. 11:43
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Azért elég gáz gondolkodás hogy az "ő lakásuk"... a kérdező meg az ő lányuk, mégis le se szarják mit szeretne. Szóval látszik milyen emberek, már bocsánat. Csináld valamiféle zárat valahogy. Én is azt tettem, habár én a húgom ellen, mert kicsiként nonstop a szobámban akart lenni. Szereltem egy láncot az ajtóra. Nem nehéz, két csavar meg lánc. És nem érdekelt cseppet sem hogy a szüleim nem díjazták a dolgot.
2016. ápr. 1. 11:45
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

Aki azt írja, hogy a szülők lakása, ezért bármikor kopogás nélkül rányithatják az ajtót a kamaszlányukra, az nagyon sötét ember.

Egyébként pl. a WC is a lakás része, mégis írta a kérdező, hogy azt magukra zárják - ami teljesen érthető is. Szóval nincs is logika ebben az okfejtésben.

Azon is kiakadtam, amikor valaki azt írta, hogy: "Vagy a masztizásba zavarnak meg? Azt meg neked kell figyelned hogy mikor lehet." Aha.... Akkor lehet, ha csukva az ajtó, hiszen normális családtag kopog, nem nyit be azonnal - így is meg lehet ezt közelíteni.

2016. ápr. 1. 11:59
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem hazimunka miatt jonnek be a szobamba, vagy ha ebedelni kell vagy barmi, mert nincs ilyesmivel problemam.

Akkor jonnek be, ha eszukbe jut valami, hogy jaj mit ir ezen a lapon, mi van ide irva a recepthez, hany gr kell belole...

2016. ápr. 1. 12:10
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Három gyerekem van, egyedülállóként magam güriztem össze a lakásom árát, de eszembe se jutna kopogás nélkül berontani bármelyikük szobájába, ha csukva az ajtó. Ez egyértelmű jelzés arra, hogy nem kívánja, hogy zavarják, amikor félig nyitva van, vagy teljesen kitárva, akkor nyilván nem kopogok.:-) Ők ugyanígy tiszteletben tartják az én magánszférámat, az én ajtóm is egyértelműen jelez, mi a helyzet. Ez nem tulajdonviszonyok, hanem intelligencia kérdése.
2016. ápr. 1. 12:12
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Az ő lakásukban nyilván az ő szavuk a mérvadó, de ettől még nem "kukkolhatják" a kamasz gyereküket öltözés közben, mert az bűncselekmény...

Nyilván nem perverzek, de ezzel megalázó helyzetbe hozzák a lányukat, akinek a mentális és szexuális fejlődésére elég komoly hatást gyakorol.

2016. ápr. 1. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!