Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert olyan nagy keres, hogy...

Miert olyan nagy keres, hogy ne jojjenek be a szobamba kopogas nelkul?

Figyelt kérdés

Nem ertem, komolyan. Annyiszor kertem oket, hogy ha akarnak valamit, akkor kopogjanak, varjak meg mig szolok, hogy jojjenek be es csak akkor jojjenek. De nem. Ok egyszeruen csak benyitnak. Nem azert mondom, mert barmi titkolnivalom van, de volt,hogy tornaztam, es benyitnak, vagy pont oltozom, keszulodok, esetleg vettem egy uj ruhat es probalom, erre ok bejonnek.

L

2016. ápr. 1. 10:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

Én a kérdezőnek adok igazat, a szüleid nem tartják tiszteletben a privát szférádat, pedig ennyi idősen már simán lehetnek ilyen igényeid.

Mondjuk engem nagyon ritkán zavartak meg így, mivel csak akkor zártam be kilinccsel az ajtóm (nincs hozzá kulcs), ha veszekedés után elvonultam sírni/ átjött a párom és vele szexeltünk. Talán egyszer volt, hogy tanulni akartam és hangoskodtak, ami zavart, na ahogy bezártam egyből mindenki bejárkált. Mintha a csukott ajtó arra hívna fel mindenkit, hogy nyissák ki. :D

Öltözködést fürdőszobában rendezem, maszturbálást pedig éjjel a sötétben mikor már alszanak. Tornát is érdemes úgy időzíteni, mikor mással vannak elfoglalva (alszanak, pihennek, nincsenek otthon stb.), mondjuk én simán nyitott ajtónál tornázok. Ha apa odajön bámulni, akkor abbahagyom, megvárom míg elmegy és folytatom. Egy idő után megunja.

2016. ápr. 1. 12:43
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
Ha apád bámul torna közben ott már valami nincs rendben
2016. ápr. 1. 17:47
 23/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem úgy értettem, mint valami perverz kukkoló...

Csak úgy, hogy mindig arra van dolga, mert unatkozik meg nem tudja épp mit csinálok, beszélgethetnékje van. Ez tornától függetlenül is van, de olyankor engem zavar, mert nyilván ezt közönség nélkül szereti az ember csinálni.

2016. ápr. 1. 18:00
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
Csinálj úgy, mintha maszturbálás közben zavartak volna meg. Hidd el utána kopogni fognak.
2016. ápr. 1. 20:33
 25/25 anonim ***** válasza:
65%

Mivel az esti válaszolók nagy része a 10-15 éves közötti tini és a 40 feletti pedó réteg, ezért nem csoda ha nem értik meg. Csak annyit fogtak fel, hogy egy fiatal lány talán vetkőzik a szobájában, és máris eldurrantak.

Marad a retesz megoldás, sokféle van. Ha a rongálás a gond, keress olyan zárat, ami odaillik és MŰKÖDIK IS.

2016. ápr. 1. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!