Úgy restellem magam, ti elfogadtátok volna?
A családom és a szüleimmel egy családi házban élünk csak külön szinten, én próbálok sokat segíteni, mint például állom a rezsit teljesen.
Na az történt hogy az autóm folyamatosan lemerült, kellett bele egy új akkumulátor, na szerencsére van félretett pénzünk, de anyukám ragaszkodott hogy kifizesse a felét. Én pedig úgy szégyellem, bár utasítgattam vissza, mégis rám erőszakolta, én pedig végül elfogadtam. De ez még mindig bánt engem. Nem kellett volna elfogadjam... de nagyon erőltette. Ti mit tennétek?? Egyébként tény és való oda és akkor viszem őket ahová akarják, soha nem kérek egy forintot sem. Édesapámat például heti 2-3 alkalommal is utazunk 30kmt a kórházba, lehet emiatt??
Szívesen adták.nincs mit szégyellj,viszonozni szerették volna a te segítséged :)
Számukra ez fontos .
Adni is jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!