Mi lenne a jó megoldás kamaszlányommal?
34 éves háromgyermekes édesanya vagyok,a legidősebb lányom 13 éves most jó pár hónapja harcolunk.Az édesapjával 8 hónapos korában külön váltunk,azután egyedül neveltem majd a férjemmel aki 20 hónapos korától neveli.Az édesapja sosem volt túl jó partner a gyerrknevelésben,én igyekeztem mindent megadni a gyerekeimnek minden évben nyaralás,hétvégente közös programok.
Most eléggé hanyag lett a tanulásban kérem hogy kicsit szedje össze magát,mert ez az év már számit a tovább tanuláshoz.Ha merek szólni hogy pakoljon össze a szobájában mert a putri semmi ahhoz képest ami ott van rögtön költözik,mert ő azt mondja nem birja velem tovább az apjához akar költözni.Az apja nem partner ebben mert ő is úgymond a gyerek mellè áll,azzal például hogy jó hát menjen csak oda lakni mert valami nálam biztos nem jó ha oda akar költözni.Az nem számit hogy ő élte világát én 2-3 helyen dolgoztam hogy mindenük meg legyen,az apuka meg hol fizetett rá hol nem de a legnagyobb összeg amit kaptam tőle 10.000 ft volt azt is egy hónapba 5 részletbe.
Nyilván hisz ott nincs kötelezettség,mindent szabad,én meg próbálom kötelezettségre nevelni.
Nem is vertem soha a gyerekeimet és ezután se fogom,de tegnap is amilyen stilusba beszélt velem az kritikán aluli.Egyszerűen nem tudom mit rontottam el.Mit lehetne csinálni hogy megtaláljam vele a közös hangot?
Rendesen számonkér hogy én mit képzelek hogy szólok neki hogy tanuljon mert egy rossz jegyet hozott.
Vagy hogy rakjon rendet,az az ő szobája.Csak én nem vagyok hajlandó ebbe élni mert tőlem nem ezt látja és látta soha.Minden tanácsot megfogadok,aki volt hasonló helyzetben irjon.
Szerintem jót fog tenni a lányodnak a külföld! Jobban egymásra lesztek utalva, de azért jobban figyelj oda rá. Látni fogja, hogy ha valamit akar, akkor azért meg kell is kell dolgozni.
13as voltam
Teljes mértékben odafigyelek rá,ha nem
Igy lenne már valahol züllene.abban egyet értek hogy jót fog ez tenni nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!