Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek egy neveletlen...

Mit tennétek egy neveletlen kutyával és annak gazdájával?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdés feltevéséért, mert igazából nagyon is családi dolog, anyukámról van szó. Sajnos egy telken élünk velük, én világéletemben itt laktam, anyukámék 2 éve költöztek ide (nem a mi házunkba, csak egy telekre) mert nem tudták fizetni az albérletüket. Amikor idejöttek volt egy kutyájuk, aki anno megtámadta a kisfiamat. Szerencsére semmi komoly dolog nem történt, bár édesanyámat ez sem hatotta meg, csak sokára került el innen a kutya, az egyik rokonukhoz vitték. Akkor még itt volt az én kutyusom is, aki sajnos azóta már nincs velünk. Nem telt el 2 hét, idehoztak az akaratunk ellenére egy kölyökkutyát, aki ugyanolyan vadállat lett, mint az elöző kutyájuk. Nekünk van egy 5 éves fiunk, akire ugrál, én pedig várandós vagyok a második gyerekünkkel. A kutya kezelhezetlen, féltem a fiamat és magamat is. Azt ígérték hogy elkerítik hogy velünk ne is legyen kapcsolatban, de ezt 6 hónapja ígérik. Mit tegyünk hogy ez a kutya is elkerüljön innen mire megszületik a pici? Én már olyan dolgokon gondolkodom hogy kiengedem az utcára, de az a szerencsétlen kutya nem tehet róla hogy ilyen nemtörődöm gazdái vannak, sajnálom..
2017. okt. 5. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak azt tudod tenni, hogy felhúztok egy kerítést. Akár a férjed is megcsinálhatja ha ennyire sos.
2017. okt. 6. 10:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem megoldás a kerítés. Ki akarja, hogy egy 50 kilós frusztrált kutya minden alkalommal majd szétkapja a kerítést és próbáljon átfurakodni a ti részetekre 2 picur gyerekhez?

Mindennapos lesz az idegbeteg ugatás, idővel egyre mérgesebb lesz a kutya..

Érthető okokból, hisz szeretne átmenni, látja a labdát, de nem lehet neki. Mi is beleőrülnénk, ha rálátásunk lenne a menyországra, de nem juthatnánk oda. Egész nap semmi dolgunk, csak azon gondolkozni milyen jó lenne ott, és micsoda mázlisták, akik ott vannak.

Ha az a kutya nincs lefárasztva és nevelve, megbuggyan a kerítés mögött és mindenáron át akar majd jutni.

Mi a fenének ekkora kutya? Gondolom anyukád sem tudná visszahúzni pórázon.

Nem szabad közös telekre építkezni, a rokon is csak addig kedves, amíg távol van.

Én elköltöznék a rokonoktól, vagy bíróságra vinném az ügyet. A gyerekeid épsége(mégha nem is a kutya hibája) fontosabb szerintem, mint a jó viszony anyukáddal.

Egyébként, egy jó kis balhé után az első dolguk lenne szépen elkeríteni titeket, és minden gondotok megoldódna.

A férjed egy aranyember lehet, hogy hajlandó az utált anyóssal egy telken élni.

2017. okt. 7. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!