Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen megvert apa és...

19 évesen megvert apa és elvette a tabletemet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elvitte a kukás, most tudtam meg. Kidobta.

Annál nagyobb baj, hogy véresre vert. Minden reggel bőgve megyek el suliba.

2017. szept. 30. 18:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
4%

Jaaa 22/N mar Te is hozzá teszed, ha igaz a sztori....

Ertem, de jól esik kifröcsögni magad....

Én mint a családon belüli erőszak egyik legnagyobb ellenzője... nem es nem annyiból áll, hogy leirom "nem szabad", még mindig sértve érzem magam azzal, hogy kijelentetted a semmire, hogy én támogatom azt....

Pedig csak ennyit irtam, hogy a semmire igy fröcsögni....

Te kedves 22/éves Nő, azt hittem több értelem szorult a mai 22 éves nőkbe....

Üdv egy 29/F

2017. szept. 30. 20:59
 32/46 anonim ***** válasza:
81%

"Elvileg itt felnőtt emberek válaszolnak a kérdésekre"

Ezt nem tudom, honnan vetted, nem korhatáros az oldal. Gyerekek is válaszolhatnak.

2017. szept. 30. 21:07
 33/46 anonim ***** válasza:
26%

Le lettem 0%-ra pontozva... csak hogy tudjátok a házam 2. Szintjen egy anya lakik a kisgyermekével teljesen INGYEN, akit a ferje vert.....

Nos kerdezem Ti mit tesztek azon kivül, hogy itt gyakorin játszátok magatokat? Meg mindenre nyomkodjatok a piros kezet?

2017. szept. 30. 21:15
 34/46 anonim ***** válasza:
93%

32-es igazad van, de úgy gondolom hogy egy ilyen komoly kérdésre inkább felnőttek fognak válaszolni.

A "29" éves férfihoz is hozzászólnék: Te voltál az aki kb. lef..szkalapoztad azokat akik a kérdező pártján vannak. Egy konstruktív vitát nem így kell kezelni. Én azt tudom neked javasolni, hogy nőjj fel egy kicsit agyilag is, és ne ilyen vulgáris módon pofázgass másoknak.

25/F

2017. szept. 30. 21:16
 35/46 anonim ***** válasza:
96%
34 - Jó látni, hogy még vannak itt értelmesebb emberkék is. Megy a pacsi!
2017. szept. 30. 21:20
 36/46 anonim ***** válasza:
0%

"hogy nőjj fel egy kicsit agyilag is, és ne ilyen vulgáris módon pofázgass másoknak. "

Vicces.... es akkor ez?

2017. szept. 30. 21:22
 37/46 anonim ***** válasza:
43%

Jézusom!

22/N

2017. szept. 30. 21:27
 38/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom,hogy igaz e a sztori vagy kitalált,vagy miért verte meg az apja,de ha igaz véresre ne verjünk már azért senkit. Ha nagyon szemtelen volt a kérdező,akkor is max.egy saller vagy egy nyakleves,ha már végkép nem tud uralkodni magán. A másik dolog,amitől komolyan agyf..t lehet itt kapni, ez a "felnőttezés" 19 évesen költözzön el, igaz,hogy nincs miből,de költözzön. 19 évesen egyesek szerint csak az tanul,aki megengedheti magának,mert már felnőtt,dolgozzon. Elárulom,hogy egy szakmunkás képzést nem lehet megszerezni hamarabb 18-19 éves kornál manapság. 14-15 évesen kerül az ember középiskolába,ott minimum lehúz 4 évet. 9-10-11-12.osztály. Ez már akkor így működött,amikor én jártam szakképzőbe, az pedig nem mostanában volt. 1998-ban kezdtem és 2002-ben végeztem. Ennyit a 19 évesen felnőttezésetekről. Hülye lenne bárki is,akinek van lehetősége tanulni otthagyni az iskolát és bármiféle képzés nélkül apró pénzért dolgozni,meg még albérletbe menni.
2017. szept. 30. 21:29
 39/46 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 59%-os én csak tanáccsal szolgáltam neked, amit felnőtt férfiként vagy megfogadsz vagy sem, ez csak rajtad áll. Remélem inkább élsz vele és hasznosabb, bölcsebb tagjává válsz társadalmunknak :)

25/F

2017. szept. 30. 21:35
 40/46 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 25/F nincs szüksegem a tanácsodra...

Azzal a stilussal valaszolva, amit meg kifogasolsz... komilyan mondom szanalnas....

2017. szept. 30. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!