19 évesen megvert apa és elvette a tabletemet. Mit csináljak?
Elvitte a kukás, most tudtam meg. Kidobta.
Annál nagyobb baj, hogy véresre vert. Minden reggel bőgve megyek el suliba.

Jaaa 22/N mar Te is hozzá teszed, ha igaz a sztori....
Ertem, de jól esik kifröcsögni magad....
Én mint a családon belüli erőszak egyik legnagyobb ellenzője... nem es nem annyiból áll, hogy leirom "nem szabad", még mindig sértve érzem magam azzal, hogy kijelentetted a semmire, hogy én támogatom azt....
Pedig csak ennyit irtam, hogy a semmire igy fröcsögni....
Te kedves 22/éves Nő, azt hittem több értelem szorult a mai 22 éves nőkbe....
Üdv egy 29/F

"Elvileg itt felnőtt emberek válaszolnak a kérdésekre"
Ezt nem tudom, honnan vetted, nem korhatáros az oldal. Gyerekek is válaszolhatnak.

Le lettem 0%-ra pontozva... csak hogy tudjátok a házam 2. Szintjen egy anya lakik a kisgyermekével teljesen INGYEN, akit a ferje vert.....
Nos kerdezem Ti mit tesztek azon kivül, hogy itt gyakorin játszátok magatokat? Meg mindenre nyomkodjatok a piros kezet?

32-es igazad van, de úgy gondolom hogy egy ilyen komoly kérdésre inkább felnőttek fognak válaszolni.
A "29" éves férfihoz is hozzászólnék: Te voltál az aki kb. lef..szkalapoztad azokat akik a kérdező pártján vannak. Egy konstruktív vitát nem így kell kezelni. Én azt tudom neked javasolni, hogy nőjj fel egy kicsit agyilag is, és ne ilyen vulgáris módon pofázgass másoknak.
25/F

"hogy nőjj fel egy kicsit agyilag is, és ne ilyen vulgáris módon pofázgass másoknak. "
Vicces.... es akkor ez?

Kedves 59%-os én csak tanáccsal szolgáltam neked, amit felnőtt férfiként vagy megfogadsz vagy sem, ez csak rajtad áll. Remélem inkább élsz vele és hasznosabb, bölcsebb tagjává válsz társadalmunknak :)
25/F

Kedves 25/F nincs szüksegem a tanácsodra...
Azzal a stilussal valaszolva, amit meg kifogasolsz... komilyan mondom szanalnas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!